Розглянуто non-RP Дії від СБУ /// Марк Яренко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

ZakhariiZakharevych

Кошовий отаман
Реєстрування
21 Лип 2024
Дописи
86
Реакції
45
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Захаріо Серо(14130)
2. Нікнейм порушника: Марк Яренко(11707) та інший гравець, точного нікнейму, хто мене кафнув, я незнаю, оскільки я вийшов з гри, але під час мого затримання там були присутні наступні співробітники: 40584, 17236, 47444, 31679, 43841.
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги: Марк Яренко виражався в мою сторону "Шо цілиш бл*ть" та використовував тайзер у мою сторону під час перестрілки з співробітниками СБУ, після того як мене розтулили, співробітники СБУ знаючи що я заспавнюсь в МОЗ, просто приїхали та мене кафнули.
(Я їхав собі по справах на СТО. Після цього до мене, наскільки я зрозумів, докопалася СБУ за адміністративне правопорушення. Вони просили мене зупинитися, на що я вирішив від них втекти. Після аварії я вийшов з авто і почав з ними стрілятися. У результаті мене вбили, і я заспавнився в ГУ МОЗ.
Через деякий час я побачив, що СБУ хоче мене затримати прямо в МОЗ. Я вимкнув собі інтернет, оскільки розумів, що мене будуть кафати по non-RP. Мій персонаж не встиг вийти з гри, і мене, як і очікувалося, кафнули по non-RP без перевірки документів. В результаті я отримав своє покарання — «Вихід під час затримання», прошу переглянути цю скаргу і позначити хто саме з співробітників СБУ порушив. Бо я вважаю що ця вся ситуація є non-RP зі сторони СБУ.)
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
5.1 Відео затримання-тик Таймкод-1:02, а саме вираження в мою сторону від Марка Яренка "Шо цілиш бл*ть" та використання електрошокеру в мою сторону під час того як я веду перестрілку з співробітниками СБУ.
5.2 Відео з МОЗ під час non-RP затримання-тик Таймкод-2:19, а саме non-RP дії від СБУ.
5.2 Скріншот того, як я зайшов після виходу з гри та опинився на острові-тик Тут чітко видно як я зайшов і опинився на острові за "Вихід під час затримання", це підтверджує що мене все ж таки закафали. (Я вийшов з гри, але оскільки в мене був до цього розшук то я заспавнився на острові з причиною "Умисне заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю"
Рахую що дані співробітники порушили:
1) 5.5. Затримувати гравців в/на Зелених Територіях якщо на то є вагомі причини. Такі як: продаж зброї, знаходження в орієнтуванні, тощо.
Примітка: забороняється затримувати гравців в лікарні, якщо вони тільки там з'явились, але дозволено якщо при появі гравці почали порушувати.
2) 2.28. Заборонено використовувати електрошокер для затримання/нейтралізації гравця під час того, як він стріляє зі зброї. | Догана

3) 2.4. Працівник повинен ввічливо звертатися до жителів міст/сіл. | Попередження/Догана
6. Дата порушення: 14.03.26

Останнє редагування:

ZakhariiZakharevych

Кошовий отаман
Реєстрування
21 Лип 2024
Дописи
86
Реакції
45
Бали
23
На жаль, фрапсу в мене не було до моменту на СТО, оскільки саме там я дізнався, що це взагалі були співробітники СБУ. До цього я думав, що мені щодо адміністративного правопорушення просто роблять зауваження звичайні гравці.

Марк Ахметов.

Поважний гравець
Реєстрування
12 Кві 2023
Дописи
92
Реакції
110
Бали
48
offtop

Відеозапис наданої вами ситуації є неповним та не відображає повного перебігу подій.

Також у вашій скарзі не зрозуміло, у чому саме, на вашу думку, проявляється порушення RP з боку співробітників СБУ. Звертаємо увагу, що під час затримання ви були нейтралізовані ударом тайзера зі спини, при цьому ви не мали можливості бачити співробітника, який здійснив затримання.

Крім того, на момент інциденту ви перебували в орієнтуванні відповідно до статті 1.3, що вже є підставою для вашої зупинки та подальших процесуальних дій з боку співробітників.

Окремо встановлено, що з вашого боку були вчинені дії із застосуванням насильства щодо співробітників СБУ, що є порушенням правил та законодавчої бази сервера.

Також зафіксовано, що ви намагалися навмисно уникнути RP-процесу, тікаючи від співробітників під час проведення процесуальних дій та залишаючи активну RP-ситуацію. Подібні дії кваліфікуються як уникнення RolePlay (NRP).

Додатково встановлено, що ви вийшли з гри під час активної RP-ситуації, що є грубим порушенням правил сервера та може тягнути за собою покарання у вигляді блокування ігрового акаунта (бану).

Таким чином, підстав для задоволення вашої скарги не вбачається. Більше того, наведені вами матеріали можуть бути використані як підстава для розгляду питання щодо застосування покарання вже відносно вас, оскільки у ваших діях наявні ознаки порушення правил сервера.

Олександр Дилер

ГС Держ | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
6 Вер 2023
Дописи
2,232
Реакції
1,273
Бали
213
Вітаю шановний гравець, розглянувши вашу скаргу виношу свій вердикт:
Гравець Марк Яренко [11707] отримає покарання згідно правил проєкта -
2.28. Заборонено використовувати електрошокер для затримання/нейтралізації гравця під час того, як він стріляє зі зброї. | Догана
Гравець Захаріо Серо [14130] отримає покарання згідно правил проєкта -
6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15-60 хвилин
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі