Розглянуто Non Rp / Порушення від НПУ.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

SanyaA

Кошовий отаман
Реєстрування
18 Сер 2023
Дописи
94
Реакції
52
Бали
21
  1. Нікнейм гравця: Шон Джонсон , Дмитро Панфилов
  2. Особистий нікнейм: Саня Одеський
  3. Суть скарги: При затримані відбитки пальців , працівник відігрував на вулиці , на траві. І то шось в нього не вийшло , до кінця не відіграв бо інший сказав йому відійти - 0:12 . Потім адвокат переглянувши відеодокази від працівників , примітив порушення , в тому ж числі цю ситуацію з відігровкою. Адвокат виніс вердикт , відпустити мене - 1:26 . Шон Джонсон цього так не залишив , видав мені статті і посадив до ІТТ. Нажаль цього не було зафіксовано з моєї сторони. Але якщо це все було не так , хай працівник НПУ надасть свої докази.
  4. Докази (скріншот/відео): тут
  5. Дата порушення: 11.11.2025

ꑭ Максим Тейлор ꑭ

𝖇𝖔𝖗𝖒𝖆𝖓
Активний гравець
Реєстрування
10 Тра 2024
Дописи
627
Реакції
1,121
Бали
113
Вітаю. Я поліцейський, який проводив ваше затримання. Хочу пояснити ситуацію: я здійснював із вами процесуальні дії, однак за дії свого колеги я не несу відповідальності. Він самостійно розпочав відпрацювання РП, і я не мав змоги його зупинити.

Крім того, адвокат лише надає рекомендації, а остаточне рішення приймаю я. Усі мої дії були виконані відповідно до правил та в межах закону.

Кіріл Філіпенко

Куратор Адміністрації | Центральна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
16 Лис 2022
Дописи
826
Реакції
528
Бали
153
Вітаю. Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:
Співробітник НПУ Шон Джонсон надав відповідь вище з нею повністю згоден.

На рахунок відігровки RP від співробітника Дмитра Панфилова з ним буде проведено бесіду.

Схвалено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі