Розглянуто Non RP держ//НПУ К

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
22 Лис 2023
Дописи
105
Реакції
12
Бали
23
  1. Нікнейм гравця:(71185) (80546)
  2. Особистий нікнейм:Антон Дерновий
  3. Суть скарги:Нон рп 1.виписали рошшук без паспорта це в кінці 2.не викликали мені адвоката 3.забрали права просто так хоча я казав що зі меною тільки тех паспорт [на відео все видно] [01;00-01;50 почав питати паспорт ] [08;00 забрав водійське посвітчення] [08;30 виписав рошшук без встановлення особи а потім посадив] і протагом усього затримання я не побачив адвоката хоча я мав все право на це
  4. Докази (скріншот/відео):ну я знаю що по правила максимум 5 хвили а якщо би я дав менший фрапс мені б відмовили за те що мало доказів
  5. Дата порушення:24.09

Соня Кенді

КА | Західна Україна♡
Куратор Адміністрації
Реєстрування
4 Січ 2024
Дописи
845
Реакції
582
Бали
153
Вітаю шановний гравець!
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:
Гравець Денис Різонен [80546] отримує покарання у вигляді:
6.19.
"NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху. | Деморган 15-60 хвилин
Гравець Кепі Жучков [71185] отримує покарання у вигляді:
6.19. "NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху. | Деморган 15-60 хвилин

Однак ви (автор скарги) отримаєте покарання у вигляді:
6.18. Навмисний перетяг RolePlay ситуації на свою користь(перетяг), створення умов, за яких гравець(-і), з якими у персонажу відбувається RP-взаємодія, не має(-ють) вибору у своїх подальших дій. | Деморган 15-60 хвилин
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі