Відмовлено Non Rp тайзер// Non Rp//Оск Андрій Борисов// RK Станіслав Калашніков

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Айрес Шухевич

Поважний гравець
Реєстрування
11 Сер 2023
Дописи
64
Реакції
108
Бали
38
1. Ваш нікнейм: Айрон Айси
2. Нікнейм порушника: Андрій Борисов #230402, Станіслав Калашніков #188622
3. Назва організації порушника: НПУ К
4. Суть скарги: Під час нічної прогулянки я зустрівся із учасником ворожого клану та почав перестрілку. Після чого повертаючись до свого автомобіля за мною побіг знайомий(товариш) людини яку я цілоспрямовано вбив), та попросив підвезти його до НПУ К, я із своєю доброю душею погодився та підвіз дану персону до місця. Дуже гарно працівник НПУ віддячив мені та сказав теплі слова( Вставляю скріншот та буде видно на відео). Через деякий час #188622 з'являється у мене позаду та починає переслідувати мене. Абсолютно із 100% гарантом дані дві персони знову здійснюют повторний замах на мене та починають обидвоє переслідувати мене, розгубившись я відкрив вогонь по авто держ органа знаючи, що там сидить недоброчина людина). Під час перестрілки працівник НПУ використав тайзер під час перестрілки. Також при перегляді документів працівник порушив правило 6.19 не знявиши із мене маску для розпізнення людини.
#230402 -
5.8. "Нецензурна лайка" - Надмірне вживання нецензурних слів і виразів в IC чаті, в OOC - заборонено. | Мут 30-90 хвилин
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів
5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів
6.19. "NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху. | Деморган 15-60 хвилин
Та Non RP Тайзер

#188622 -
6.14. "RK" - Revenge Kill - повернення на місце смерті протягом 15 хвилин або заподіяння шкоди здоров'ю гравцю у помсту, який раніше вас убив (КД 15 хвилин). | Деморган 30-90 хвилин, при повторному порушенні Варн

Тайм коди : Оск 0:42. RK 2:30. Non Rp тайзер 2:34. Non Rp 2:45

5. Доказ порушення (скриншот/відео):Лкм
6. Дата порушення: 17.05.2026

Флоріан Дельфіно

Адміністратор | Центральна Україна
Адміністратор
Реєстрування
8 Бер 2026
Дописи
60
Реакції
18
Бали
53
Вітаю! На відео присутні ознаки монтажу, тому неможливо об'єктивно розглянути його. Будь ласка, створіть нову скаргу та додайте відео без монтажу з повною ситуацією.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі