Відмовлено NoN RP Cop

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

артемртбак очконавт

Новий гравець
Реєстрування
4 Гру 2024
Дописи
7
Реакції
0
Бали
4
1. мій нік Артем Мргородський
2.моє айді 105235
3.нік гравця Петя Компотович
4.айді гравця 78154
5. суть скарги:стоїть на перехрести біля нпу к с радаром ручним один без машини без напарника і лове людей зупинився я підійшов спитив шо це таке він непопросив паспорта виписав ще штрафіф і рошуку на 40хв без паспорта
6: вибачте фрапс дуже великий непідтягується

Петя Компотович

Ідеальний
Реєстрування
20 Січ 2024
Дописи
155
Реакції
46
Бали
33
Вік
26
Адреса
Україна
Веб-сайт
t.me
1. мій нік Артем Мргородський
2.моє айді 105235
3.нік гравця Петя Компотович
4.айді гравця 78154
5. суть скарги:стоїть на перехрести біля нпу к с радаром ручним один без машини без напарника і лове людей зупинився я підійшов спитив шо це таке він непопросив паспорта виписав ще штрафіф і рошуку на 40хв без паспорта
6: вибачте фрапс дуже великий непідтягується
Шановна адміністрація!

Я, Петя Компотович (нік: Петя Компотович, ID: 78154), надаю пояснення щодо скарги гравця Артема Миргородського.
Щодо суті скарги:
Гравець Артем Миргородський стверджує, що я, перебуваючи на перехресті біля НПУ з ручним радаром, зупинив його, не попросив пред'явити паспорт, але виписав штраф та оголосив у розшук на 40 хвилин.
Пояснення:
* Використання радара: Я дійсно використовував ручний радар на перехресті біля НПУ. Це було зроблено з метою контролю швидкості руху транспортних засобів та забезпечення безпеки на дорозі.
* Випис штрафу гравця:
Гравцю Артем Миргородський був виписаний штраф через радар, за порушення правил дорожнього руху, а саме за перевищення швидкості.
* Пред'явлення паспорта:

Я не запрошував паспорт, через те, що радар сам виписав штраф системно, через що не було потреби запрошувати паспорт.
* Виписування штрафу та оголошення в розшук: Штраф був виписаний на основі даних, отриманих з радара, а оголошення в розшук не було об'явлено.
* Відсутність фрапсу гравця:

фрапс один із важливих відео-доказів.
Подальші дії:
Я готовий надати будь-яку додаткову інформацію, яка може допомогти у розслідуванні цієї ситуації. Також я готовий понести відповідальність, якщо мої дії будуть визнані неправомірними.
Прошу:
  • Врахувати мою щиру готовність співпрацювати з адміністрацією.
  • Прийняти до уваги, що я діяв у межах своїх повноважень.
  • Розглянути можливість надання мені роз'яснень щодо процедури виписування штрафів, щоб уникнути подібних ситуацій у майбутньому.
Дякую за увагу.
З повагою,
Петя Компотович

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі