Розглянуто Nonrp Держ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
7 Кві 2024
Дописи
49
Реакції
17
Бали
11
  1. Нікнейм адміністратора: Жекіч Миколаївський
  2. Особистий нікнейм: Тейлор Коломойський
  3. Суть скарги я Працював у ДКВС, вивів людину на працю на вулиці, Приходе Жекіч каже, Веди його назад в КПЗ, я хотів завести людину Вася Ворон назад у ДКВС, але прийшла ще якась людина яка мене починає бити, Я підійшов з Правопорушником до Синій метки Адміністративна будівля ДКВС, натискаю альт, але порушник залишається на вулиці, Потім я Виходжу з ДКВС Вбив людину яка мене била, та Поїхав на Rino Logan за Вася Ворон, але не встигнув мене откинули за Nonrp Держ, у мене з Доказів тільки Скрін, але у Жекіча в той час був Ефір в Тік тоці в нього повинен був бути фрапс
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    UKRAINE GTA 11.09.2024 1_28_35.png
  5. Дата походження:11.09.2024

Жекіч Миколаївський

Гість
Вітаю,

Гравець #1064 отримав покарання за порушення правил (напад на ВЧ). Зважаючи на те, що ця ситуація стосується системи ДКВС, ваше ставлення до гравця було з самого початку неповагою. Ви вивели його на вулицю та стрім-снайпили мої дії. Після того, як я наказав повернути гравця в ДКВС, ви цього не зробили і продовжували катати його в наручниках в автомобілі. Крім того, ваші дії включали невиправдане вбивство громадянина.

Ви порушили такі пункти правил державних організацій:

- 2.7. Працівнику заборонено недбало ставитися до своєї діяльності.
- 2.20. Заборонено піддавати репутацію державних організацій зниженню.
- 2.22. Заборонено демонструвати поведінку, неналежну працівнику державних організацій.
- 2.34. Заборонено використовувати службовий транспорт у власних цілях.
- 2.38. Заборонено застосовувати вогнепальну зброю проти цивільних, якщо немає загрози життю працівника чи оточуючих.

Вважаю свої дії щодо варну та порушення NonRP Держ правомірними.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі