Розглянуто NonRP Держ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ілля Лисий

Кошовий отаман
Реєстрування
30 Лис 2025
Дописи
43
Реакції
98
Бали
21
1. Ваш нікнейм: Ілля Лисий (63190)
2. Нікнейм порушника:Данило Іванович (53067)
3. Суть скарги: Затримав мене за проникненя на об'єкт що охороняється, хоча це було раніше в іншому скіні без маски а тут я стою в масці. підійшов без встановлення особи мене затримав вдарив тайзером хоча законних вимог не було. Сказав що за непокору та проникненя на об'єкт що охороняється. потім взагалі казав що втеча під час затримання. Сам признався що немає відеодоказу мого порушення, але є свідки. коли дав паспорт він не зняв маску і не звірив фото паспорта з лицем тим саме порушуючи РП канони. Прошу видати покарання даному гравцю та надати мені компенсацію за час який я відсидів.
4. Доказ порушення (скриншот/відео): тиць
Тайм-коди:
0.03 - Вдарив тайзером без ніяких вимог
0.07 - інкримінував статті порушення
0.10 - одягнув на мене кайданки
0.14 - каже що в нього є відеофіксація
0.16 - каже що немає відеофіксації але є свідки
0.52 - розказує що я порушив правила нон рп
1.48 - викликав адвоката без ніякого рп
2.05-2.20 - перетяг рп ситуації. (каже що на рації є кнопка яка одразу викликає адвоката в потрібний відділок
2.57 - інкримінує ще одну нову статтю, а про непокору вже не каже
3.37 - я надав паспорт а він сказав моє ім'я не знявши з мене маску
3.50 - проводить поверхневий обшук без рп відігровок
3.55 - попередив що в мене можуть бути фальшиві документи і спитав чи не хоче звірити моє лице з фото в паспорті
3.59 - найшов зброю хоча по рп не починав обшук бо не одягнув рукавиці та не сказав що прощупав кишені
4.55 - почав перевіряти мене по базі ''Оберіг'' та не відіграв як дістав планшет. не знявши маску що є дуже важливим
5.03 - розказує що я не в масці і що я перетягую рп
5.56 - видав розшук за проникнення, а за раніше інкриміновані статті нічого не сказав
6.11 - посадив мене

5. Дата порушення: 24.02.2026

Лєо Галанте

💔
Активний гравець
Реєстрування
16 Тра 2024
Дописи
830
Реакції
1,697
Бали
153
Вітаю
Переглянувши відеодокази вииношу вердикт
З вашого відеодоказу критичні порушення від лідера НПУ відсутні - єдине,ймовірно,було вимкнено відображення аксесуарів,тому
він міг не бачити маску
"3.55 - попередив що в мене можуть бути фальшиві документи" - перетяг ситуації на власну користь з вашого боку,адже у вас завжди мають бути лише власні документи
Оскільки на відеодоказі відсутній початок ваших ймовірних порушень - їх важко повноцінно оцінити,проте
зміна скіна на персонажі не виключає факту порушень персонажа
Основні статті,причина затримання і обшуку були обгрунтовані та відіграні - порушення також відсутні
Розглянуто

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі