Розглянуто |NonRp|НПУ К|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
24 Тра 2023
Дописи
41
Реакції
11
Бали
11
  1. Нікнейм гравця: #77161 #19189
  2. Особистий нікнейм:Артем Авторитет
  3. Суть скарги:заїхав на парковку ГУНП К,підійшов працівник НПУ і в кінці діалога розтріляв,ігнорував РП відігровки.
  4. Докази (скріншот/відео): тик
  5. Дата порушення:24,06,2024
    Тайм.код-0:51-погрози,
    1:58-ігнорування відігровки в чат,
    3:20-Ігнорування відігровки,
    3:26-інфа з воздуха що я не маю права тут знаходитися,
    3:53-порушення субординацї(почав говорити на "Ти"+погрози вбивством),
    4:19-я почав покидати територію,
    4:40- він почав давати наказ через зачинені вікна,
    5:01-порушив "Стадії застосування Сили" (перейшов з 2 стадії на 6 стадію),порушив правила " Територія НПУ м.Києва" а саме: "У разі виявлення сторонньої особи у червоній зоні, працівники НПУ мають право наказати покинути територію, якщо ж особа не буде виконувати наказ, вона буде затримана за непідкорення та доставлена в ІТТ." а він просто приміним зброю.

Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
106
Реакції
205
Бали
88
Шановний п.Артеме!
Я уважно переглянув ваші відеодокази і от що можу сказати.
Розпочнемо з самого початку:
З співробітником із id 19189 буде проведена дисциплінарна бесіда, через ігнорування зачиненого вікна в автомобілі!
1)По-перше, погроз в вашу адресу від співробітника з id 77161 та 19189 не було, як ви це зазначаєте в своїй скарзі.
2)По-друге, співробітник з id 77161 (Максим Туманчик) постукав у ваше віконечко та попросив ваше службове посвідчення, що видно на тайм коді 3:20. Але ви незрозуміло звідки витягнули якесь посвідчення, тим самим порушивши правило проєкту UKRAINE GTA, а саме:

7.33 Навмисний перетяг RolePlay ситуації на свою користь(перетяг), створення умов, за яких гравець(-і), з якими у персонажа відбувається RP-взаємодія, не має(-ють) вибору у своїх подальших дій.
3)По-третє, ви засилаєтеся на положення про ''Територію ГУНП'', в якому чітко прописані правила перебування особи на території Червоної зони а саме в четвертому пункті чітко прописано що:
4. Дозволено відкривати вогонь на ураження , якщо громадянин перетинає заборонену зону

Я вважаю, що мої співробітники діяли правомірно керуючись всіма правилами та законами, які передбачені для співробітників НПУ м.Києва!

Пане Артема, а до вас є вимога не заїжджати на територію ГУНП і не провокувати співробітників НПУ м.Києва на застосування вогнепальної зброї!

Дякую за розуміння!

Коля Крупа

Адміністратор| Східна Україна
Реєстрування
10 Тра 2023
Дописи
350
Реакції
175
Бали
48
Шановний п.Артеме!
Я уважно переглянув ваші відеодокази і от що можу сказати.
Розпочнемо з самого початку:
З співробітником із id 19189 буде проведена дисциплінарна бесіда, через ігнорування зачиненого вікна в автомобілі!
1)По-перше, погроз в вашу адресу від співробітника з id 77161 та 19189 не було, як ви це зазначаєте в своїй скарзі.
2)По-друге, співробітник з id 77161 (Максим Туманчик) постукав у ваше віконечко та попросив ваше службове посвідчення, що видно на тайм коді 3:20. Але ви незрозуміло звідки витягнули якесь посвідчення, тим самим порушивши правило проєкту UKRAINE GTA, а саме:

7.33 Навмисний перетяг RolePlay ситуації на свою користь(перетяг), створення умов, за яких гравець(-і), з якими у персонажа відбувається RP-взаємодія, не має(-ють) вибору у своїх подальших дій.
3)По-третє, ви засилаєтеся на положення про ''Територію ГУНП'', в якому чітко прописані правила перебування особи на території Червоної зони а саме в четвертому пункті чітко прописано що:
4. Дозволено відкривати вогонь на ураження , якщо громадянин перетинає заборонену зону

Я вважаю, що мої співробітники діяли правомірно керуючись всіма правилами та законами, які передбачені для співробітників НПУ м.Києва!

Пане Артема, а до вас є вимога не заїжджати на територію ГУНП і не провокувати співробітників НПУ м.Києва на застосування вогнепальної зброї!

Дякую за розуміння!
Вітаю, шановний гравець
Лідер надав відповідь,з працівником буде проведено бесіду
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі