Відмовлено NonRP НПУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

дудков

Новий гравець
Реєстрування
16 Лис 2025
Дописи
4
Реакції
0
Бали
1
  1. Нікнейм гравця: Тимофій Шулежко
  2. Особистий нікнейм: Лютий Бичара
  3. Суть скарги: Випадково врізався в групу затримання, по мені відкрили вогонь і почали погоню без причини і без любих підстав на те. Фрапс не від мого лиця, а від лиця головного героя цього повідомлення. (я на сірій автівці)
  4. Докази (скріншот/відео)
  5. Дата порушення: 11.16.2025

Денис Дрейк

Досвідчений гравець | Північна Україна
Реєстрування
20 Лют 2024
Дописи
176
Реакції
138
Бали
48
Вітаю, я Ден Хелл Полковник НПУ, яким чином фрапс мого співробітнтка опинився в ваших руках?

дудков

Новий гравець
Реєстрування
16 Лис 2025
Дописи
4
Реакції
0
Бали
1
Вітаю, я Ден Хелл Полковник НПУ, яким чином фрапс мого співробітнтка опинився в ваших руках?
Він мені сам його скинув в телеграм з погрозами що завтра він мене точно зловить, а якщо не він то якась друго держ служба, сказав що мене всі будуть шукати

дудков

Новий гравець
Реєстрування
16 Лис 2025
Дописи
4
Реакції
0
Бали
1
Він мені сам його скинув в телеграм з погрозами що завтра він мене точно зловить, а якщо не він то якась друго держ служба, сказав що мене всі будуть шукати
Це стосується мене і мого друга. Нам видав цей Тимофій зірки розшуку без перевірки наших документів, і почав таку «війну»

дудков

Новий гравець
Реєстрування
16 Лис 2025
Дописи
4
Реакції
0
Бали
1
Це стосується мене і мого друга. Нам видав цей Тимофій зірки розшуку без перевірки наших документів, і почав таку «війну»
Якщо це потрібно, то ось з чого все почалось:

Як тільки ми почали грати на сервері ця особа нам пропонувала вступити в клан свій і виконувати завдання, ми відмовились і він сказав що ми тут довго не пограємо, ось він і робить бог зна що

Денис Дрейк

Досвідчений гравець | Північна Україна
Реєстрування
20 Лют 2024
Дописи
176
Реакції
138
Бали
48
Я вас зрозумів, дякую за деталі, проведу особисто розмову з ним.

Данило Аккерман

Президент | Північна Україна
Президент
Реєстрування
30 Жов 2024
Дописи
656
Реакції
183
Бали
103
Адреса
Kropyvnytskiy
  1. Нікнейм гравця: Тимофій Шулежко
  2. Особистий нікнейм: Лютий Бичара
  3. Суть скарги: Випадково врізався в групу затримання, по мені відкрили вогонь і почали погоню без причини і без любих підстав на те. Фрапс не від мого лиця, а від лиця головного героя цього повідомлення. (я на сірій автівці)
  4. Докази (скріншот/відео)
  5. Дата порушення: 11.16.2025
Скарга від третього обличчя, навіть роздивляться не треба.

Нікіта Мороз

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
16 Лют 2025
Дописи
769
Реакції
203
Бали
123
Вітаю!

Розглянувши вашу скаргу виношу такий вердикт. Відео доказ не від вашого обличчя.

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі