Розглянуто NonRp пограбування

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тихомир Яснозор

Поважний гравець
Реєстрування
2 Лип 2024
Дописи
93
Реакції
141
Бали
38
1. Нікнейм гравця: Люцифер Моргнінгстар Хантер Браун 201486
2. Особистий нікнейм: Віктор Міллер
3. Клан порушника: OnlyFans

4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому:-
5. Суть скарги:Я їхав по дорозі, і мене без причини зупинили та пограбували. Також прошу зафіксувати на фрапсі що ID 201486 був без маски

6.Докази (скриншот/відео): Клац
Дата:07.03.25

Денис Верман

.......
Активний гравець
Реєстрування
22 Жов 2023
Дописи
1,478
Реакції
443
Бали
168
Вітаю шановний гравець!
Розглянувши Вашу скаргу виношу вердикт:

Гравець [161255] отримає покарання за Порушення правил проведення пограбувань + 3.10. Для проведення пограбування (обшуку) потрібно мати ІС причину, також відігравати RP, якщо будуть відсутні два пункти, та майно у гравця буде забрано 3.4. Усі пограбування повинні проходити суворо за населеними пунктами; + 3.5. Кількість нападників має бути в 4 рази більшою за кількість жертв; - /jail 140

6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо.

Гравець [93770] отримає покарання за Порушення правил проведення пограбувань + 3.10. Для проведення пограбування (обшуку) потрібно мати ІС причину, також відігравати RP, якщо будуть відсутні два пункти, та майно у гравця буде забрано 3.4. Усі пограбування повинні проходити суворо за населеними пунктами; + 3.5. Кількість нападників має бути в 4 рази більшою за кількість жертв; - /jail 120

Гравець [201486] отримає покарання за Порушення правил проведення пограбувань 3.3. Усі нападники мають бути в масках - /jail 50

Гравець [179663] отримає покарання за Порушення правил UKRAINE GTA 6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. - /jail 60

Щоб отримати компенсацію, напишіть мені у діскорд 52553

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі