Розглянуто NonRP-пограбування

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
31 Бер 2025
Дописи
6
Реакції
15
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Дарік Лобач
2. Нікнейм порушника: Рома Коптюх
3. Назва клану порушника: невідомо
4. Суть скарги: Хочу повідомити про ситуацію, яка сталася зі мною під час гри. Через особисті обставини я тимчасово відійшла від ігрового процесу та перебувала в стані AFK. Коли я повернулася, я виявила нон-РП пограбування і не встигла нічого зробити, оскільки перебувала у стяжках. Як я розумію правила, поки гравець перебуває в стані AFK, інші учасники не мають права здійснювати щодо нього пограбування або інші нон-РП дії. На жаль, у мене не зберігся відеозапис доказу, оскільки я була на робочому столі в момент інциденту. Сподіваюся, що порушник понесе відповідне покарання
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення: 21.01.2026

Вкладення

• IMG_6855.jpg
    IMG_6855.jpg
    296.3 Кб · Перегляди: 28

Рома Семеген

ГС Неоф | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
18 Чер 2025
Дописи
2,685
Реакції
900
Бали
253
Вітаю шановний гравець,
Розглянувши вашу скаргу, виношу наступний вердикт:
Гравець Рома Коптюх [ID242649] вже перебуває в блокуванні на 4 днів за масові порушення, але як скарга ще одна подана, термін покарання буде збільшено на 3 днів, з моменту розгляду даної скарги, загальний термін блокування для даного гравця становить 7 днів.
Щоб отримати компенсацію, зверніться в розділ скарги на адміністрацію та запросіть компенсацію прикріпивши дану скаргу, за пунктом правил неофіційних організацій 3.10

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі