Розглянуто NONRP DM Працівник НПУ та СБУ на цивільному авто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Софі Дика

Козак
Реєстрування
21 Лип 2022
Дописи
57
Реакції
10
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Софі Дика, Макс Дикий
2. Нікнейм гравця: Арсений Криворучко, Влад Евсюков
3. Дата порушення: 11.08.2022, 00:20
4. Опишіть ситуацію:
Під бункером на цивільному авто Арсений Криворучко в формі НПУ та Влад Евсюков в формі СБУ вбили мого чоловіка, Макса Дикого. Мені колеса прострелили та скрились. Нічого в голосовий чат або в текстовий не було. Прошу прийняти міри.
5. Скріншот/відео від свого обличчя:
Добре видно, що Криворучко в формі на 0:05, Евсюкова добре на 0:07.

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,945
Реакції
10,048
Бали
253

Софі Дика

Козак
Реєстрування
21 Лип 2022
Дописи
57
Реакції
10
Бали
8
7.23. Заборонено DeathMatch in GreenZone(DM ZZ), а саме нанесення шкоди, вбивство, стрілянина у бік гравця у зеленій зоні, навіть якщо була причина. [КПЗ 400 хвилин - Бан на 3 дні]
7.3.1 - "DM" – Вбивство/поранення/нанесення збитків ігровому персонажу без IC-причини. [КПЗ 300 хвилин/Подвоєнний термін(якщо порушник знаходиться на доволі високому званню у фракції(4-10 ранг)].

Софі Дика

Козак
Реєстрування
21 Лип 2022
Дописи
57
Реакції
10
Бали
8
Предоставьте полное видео ситуации
Це і є повне відео ситуації. В мене фрапс на хоткей стоїть, я нічого не вирізала із відео. Що встигла записати є на відео. По словам обвинувачених є якась ситуація, яка на відео не попала, чи ви зараз намагаєтесь уникнути видачі покарання гравцям?

Олександр Сопрано

Бавовна / Легенда
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
183
Реакції
40
Бали
31
Вік
24
Вітаю!

Відео закороткі, щоби всебічно та об'єктивно їх оцінити. Також хочу підмітити, про те, що за Вами велась погоня.
Але, так як гравець Арсеній Криворучко, замість того, щоб затримати злочинця, наніши йому мінімальну шкоду, розстрілював гравця, його буде покарано за DM на 300 хвилин.
Зачинено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі