Розглянуто NONRP DRIVE ні за що

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
7 Сер 2022
Дописи
122
Реакції
287
Бали
66
Вік
23
Ваш ігровий нік: Владислав Зерновий [6022]
Ігровий нік адміністратора: Михайло Норенко
Причина покарання: покарання за те, чого не робив...
Суть скарги: посадили за нонрп драйв, ніде не зворачував і не зрізав, їхав по дорозі. За що кинули у кпз - питання тільки до нього. Замість скріншоти залишаю полний відкат ситуації. Чекав на друга щоб продовжити угон, поїхав, усе було нормально, і мене у кпз ось це кидає... 04:10 тайм код
Дата видачі покарання: 02.11.2022
Скриншот видачі покарання: тик
Готовий відповідати у разі обману: звичайно, головне поясніть де саме я порушив, щоб я таких питань не залишав.

Реєстрування
7 Сер 2022
Дописи
122
Реакції
287
Бали
66
Вік
23
Готовий навіть понести покарання за те, що використував у чаті клану нецензурну лексику у бік модератора, чи хто він там у Вас такий ... Через нього у мене зброя пропала...

Матвій Каліванов..

01 | | Центральна Україна
Реєстрування
14 Лип 2022
Дописи
38
Реакції
3
Бали
11
Там був проїзд на червоне світло, це дуже добре видно на вашому відео

Реєстрування
7 Сер 2022
Дописи
122
Реакції
287
Бали
66
Вік
23

Якщо я не помиляюсь, то Ваша задача, як модератора, дивитися за порушеннями скорочення дороги за допомогою поля, газону і т.д. Червоне світло - порушення правил ПДР, який мають фіксувати держ. органи як НПУ і по РП дізнаватися чому саме я так порушив, виписати штраф або забрати у відділок...

Навіть якщо адміністрація починає садити за червоне світло, то тоді чому тільки мене за це посадили. До цього я бачив багато людей, які ігнорували дані правила ПДР)

Реєстрування
7 Сер 2022
Дописи
122
Реакції
287
Бали
66
Вік
23

Я навіть посилання до правила Вам зроблю, за яким Ви мене "справедливо" посадили.

7.10 - NonRP - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, що псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії. [КПЗ 30-60 хвилин / Подвоєний термін якщо порушник знаходиться в організації].

Якщо ж, за Вашою думкою, проїзд на червоне світло є NonRP дією, то навіть не знаю що і додати. З однієї сторони, десь у реальному всесвіті, можливо я погоджусь з цим, бо я, по факту, ризикую життям свого персонажа. Але з цього і починається той самий РП процес, до якого адміністрація або модерація - не повинна втручатися.

Навіть якщо в наслідок того порушення станеться ДТП з іншого авто, це вже не має стосуватися адміністрації, так як я ще раз повторюю - що це РП процес.

Давід Морріс

Promoted by BJJ Slonyara Dnepr
Активний гравець
Реєстрування
16 Лип 2022
Дописи
2,021
Реакції
511
Бали
198
Це не NrpDrive, він просто проїхав на червоне світло і за це порушення йому видався штраф, він нічого не скорочував, не їхав по газону і т.д.

Матвій Каліванов..

01 | | Центральна Україна
Реєстрування
14 Лип 2022
Дописи
38
Реакції
3
Бали
11
Так я визнаю свою помилку приношу свої вибачення, я понесу покарання за це, очікуємо поки це розгляне старша адміністрація

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі