Відмовлено NonRP Fly | Владислав Шемшур

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Doctor_Bohdan

Новий гравець
Реєстрування
11 Вер 2022
Дописи
9
Реакції
2
Бали
6

Ваш ігровий нік: Богдан Васильович
Ігровий нік адміністратора: Владислав Шемшур
Причина покарання: NonRP Fly
Суть скарги: Там ситуація була що мому другу пробили колесо я був в гелікоптері і біля кривдника не було більше рівної площадки для посадки ( посадка гелікоптера неможлива в реальному житті на дорогу на якій не було жвавого руху ? Більше скажу є купа відео коли люди садили літаки на дороги. ( хайвеї) ) згідно пункту 7.22 доданого 09.12.22р цитата :" Забороняється Non RP управління повітряним засобом у неможливих для цього умовах. Здійснювати посадку поза призначеними для цього місцями: схили, скелі, камені, дороги на яких в даний момент відбувається жвавий рух." прошу замітити що в правилі уточнено дороги де йде жвавий рух. я посадив гелікоптер на другорядну дорогу біля військової частини в приблизно 2 годині ночі. Питання про який жвавий рух йде мова в нічний час на місці де я посадив ?

П.С Там в денний час дуже важко знайти людину на дорозі шо говорити уже про ніч коли по РП в країні введено комендантську годину ?

Дата видачі покарання: 12.12
Скриншот видачі покарання: прикріпляю
Готовий відповідати у разі обману: так

Вкладення

• proxy_sa 2022-12-12 03-23-58-44.jpg
    proxy_sa 2022-12-12 03-23-58-44.jpg
    98.5 Кб · Перегляди: 61
Реєстрування
27 Сер 2022
Дописи
74
Реакції
96
Бали
21
Вік
25
Адреса
м. Кривий Ріг
Ви посадили вертоліт біля дерев, так само після зльоту пролітали дуже близько до дерев, посадили вертоліт прямо по середині дороги, де був рух, як мінімум на вас їхав автомобіль.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі