Розглянуто NRP пограбування + DMcar

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Огурчік

Козак
Реєстрування
24 Сер 2025
Дописи
5
Реакції
7
Бали
6
1. Ваш нікнейм: Володимир Огурчік
2. Нікнейм порушника: Євгеній Євтуховський
3. Суть скарги:
Я спокійно їхав по дорозі, не порушуючи правил. До мене під’їхав даний гравець і почав проявляти агресію. На той момент у мене не було мікрофона, тому я не міг повноцінно відповідати.

Після цього він відкрив вогонь по колесах мого транспорту, чим фактично зупинив мене, та почав вимагати гроші. Вважаю це можливим NRP-пограбуванням, а також порушенням правил пограбування (зокрема — неадекватний початок ситуації зі стріляниною).

Через загрозу життю персонажа я був змушений передати йому гроші, щоб уникнути вбивства та не втратити замовлення на далекобій.

На жаль, сам момент стрілянини не потрапив на фрапс, але подальші дії підтверджують факт порушення.

Також визнаю своє порушення (MG) та готовий понести відповідне покарання.

Прошу адміністрацію розглянути дану ситуацію та прийняти відповідні заходи щодо гравця.

4. Доказ порушення (скриншот/відео): тут
5. Дата порушення: 19.04.2026

Андрій Смітт

Ст.Адміністратор | Центральна Україна [01]
Старший Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2023
Дописи
1,672
Реакції
546
Бали
253
Вітаю, шановний гравець!
Оглянувши вашу скаргу, виношу вердикт!
Гравець 177363 Отримає покарання: Варн.
3.1.
Для того, щоб проводити пограбування громадян, Ви повинні бути членом однієї з кримінальних угрупувань; | Деморган 30 хвилин
3.2.
При пограбуванні повинні бути присутніми люди з кримінальних угрупувань вище 2 рангу "Місцевий"; | Деморган 30 хвилин
3.3.
Усі нападники мають бути в масках; | Деморган 50 хвилин
3.4.
Усі пограбування повинні проходити суворо за населеними пунктами; | Деморган 60 хвилин
3.5.
Кількість нападників має бути в 3 рази більшою за кількість жертв; | Деморган 80 хвилин
3.6.
Ви повинні озвучити свої наміри щодо проведення пограбування, попросити притиснутися до узбіччя і виконувати вимоги, тільки якщо гравець не зупиняється, можна відкрити вогонь по колесах після попередження (через 8 секунд). |
Деморган 60-120 хвилин
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі