Станіслав Калашніков
Отаман
- Реєстрування
- 18 Сер 2025
- Дописи
- 34
- Реакції
- 30
- Бали
- 23
- Нікнейм адміністратора:Дмитро Ріхтер
- Особистий нікнейм:Станіслав Медвідь
- Суть скарги:Даний адміністратор покриває НПУ міста Києва неодноразово,також
хочу подати офіційну скаргу на адміністратора Дмитра Ріхтера.На сервері вже неодноразово спостерігається блат серед частини адміністрації. Часто адміністрація покриває знайомих гравців, закриваючи очі на очевидні порушення, а коли подібне робить звичайний гравець — його одразу карають.Були численні ситуації, коли при наявності реальних доказів порушень з боку гравців адміністрація відповідала, що «порушень немає». Таке вибіркове ставлення створює враження, що для адміністрації правила не однакові для всіх, а гравці фактично нічого не значать.
Окремо хочу зазначити випадки з нонРП нікнеймами:
коли у звичайного гравця нікнейм не відповідає правилам — його одразу саджають у в’язницю або карають. Але якщо у адміністратора нікнейм також є нонРП, то це «їх не стосується».
Якщо вже існують правила — то вони мають бути однаковими для всіх, незалежно від статусу.
Прошу Вас звернути увагу на дану ситуацію, перевірити діяльність адміністратора Дмитра Ріхтера та вжити відповідних заходів для забезпечення чесності, неупередженості та рівності гравців і адміністрації.
Також виникає логічне питання — як ЗГА може розглядати скаргу на самого себе? Це викликає сумніви у справедливості процесу, адже у такому випадку рішення апріорі не може бути неупередженим.
Подібна практика підриває довіру до всієї адміністрації і створює враження, що контролю та відповідальності просто немає.
Прошу Вас перевірити роботу адміністратора Дмитра Ріхтера а також ЗГА, а також розглянути доцільність того, щоб особа, на яку подана скарга, не мала права самостійно її розглядати.
Сподіваюся на чесне, неупереджене та об’єктивне рішення, щоб відновити довіру гравців до адміністрації проекту. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/НПУ-НЕКОМПЕТЕНТНІСТЬ-nonrp.333248/ (даний адміністратор сказав що у мене *пінг*,но до цього даний поліцейський саджав мого друга також не було жодного відігрування РП(як сказав адміністратор а саме Дмитро Ріхтер що відігрування були,прошу Вас переглянути логи(час та дата вказана у відео)) Також прошу покарати даного адміністратора+до того хочу звернути вашу увагу на те що,кожна скарга яка адресується на НПУ отрумує статус *відмовлено*
- Дата походження:14.10.2025
Останнє редагування: