Розглянуто PANTERA// Юра Борщовський

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
24 Січ 2023
Дописи
169
Реакції
119
Бали
48
1. Ваш нікнейм:Артем Бандерівський
2. Нікнейм порушника:Юра Борщовський
3. Назва клану порушника: PANTERA
4. Суть скарги:Їду по дорозі в мене врізається авто і глохне самокат.
Я не мав мети багоюзити самокатом, інакше я б просто поїхав далі.Я вийшов і сів назад тоді побачив, що по мені відкрили вогонь я став і почав шукати укриття. Через пару хвилин цей самий гравець знову відкриває по мені вогонь порушився правило:
6.14.1. "RPK" - Repeat Person Kill - вбивство одного і того ж гравця кілька разів, або помста за власне вбивство (КД 30 хвилин). | Деморган 60-100 хвилин, при повторному порушенні Варн
5. Доказ порушення (скриншот/відео):1 2

6. Дата порушення:02.06.2026

Рома Семеген

ГС Неоф | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
18 Чер 2025
Дописи
2,642
Реакції
894
Бали
253
Вітаю шановний гравець,
Розглянувши вашу скаргу, виношу наступний вердикт:
Гравець Артем Бандерівський [ID27652] отримує покарання у вигляді деморгану терміном на 120 хв за Порушення правил Ukraine Gta, а саме:
6.14. "RK" - Revenge Kill - повернення на місце смерті протягом 15 хвилин або заподіяння шкоди здоров'ю гравцю у помсту, який раніше вас убив (КД 15 хвилин). | Деморган 30-90 хвилин, при повторному порушенні Варн
6.38. "Багоюз" - Заборонено використання будь-якого багоюзу. | Деморган 60-120 хвилин / Варн / Бан до 10 днів
Гравець Юра Борщовський [ID207063] отримує покарання у вигляді деморгану терміном на 80 хв за Порушення правил Ukraine Gta, а саме:
6.14.1. "RPK" - Repeat Person Kill - вбивство одного і того ж гравця кілька разів, або помста за власне вбивство (КД 30 хвилин). | Деморган 60-100 хвилин, при повторному порушенні Варн

Розглянуто

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі