Відмовлено qq

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Astrall

ExizeFamQ <3
Реєстрування
25 Січ 2024
Дописи
292
Реакції
291
Бали
66
  1. Нікнейм адміністратора: Крiс Архангел
  2. Особистий нікнейм: Астрал Ексайз
  3. Суть скарги: Вітаю ГА/ЗГА! На мене залили жб за образи в якій чотири відео з доказами, два з них більше двух хвилин, та без вказаних тайм-кодів одне з них аж три з половиною хвили, скаргу розглянув не компетентний в своїй справі адміністратор, пояснюю чому, на форумі в правилах подач скарг пишеться що скарги не підлягають розгляду якщо фрапс бiльше двух хвилин та без тайм-кодiв, тому прошу провести повчальну бесіду з даним адміністратором що до правил розгляду таких скарг та зачинити скаргу а також зняти покарання. Дякую за увагу!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): покарання скарга
  5. Дата походження: 24.07.2025

Олександр Матеош

Північна Україна | 04
Реєстрування
10 Сер 2023
Дописи
129
Реакції
124
Бали
88
Вітаю.

Розгляд скарги, в якій не вказано тайм-коди, здійснюється адміністратором на власний розсуд.

З огляду на те, що ви порушили доволі серйозне правило UKRAINE GTA, я не міг проігнорувати скаргу. Ви жодного разу не обіймали посаду адміністратора, тож не можете знати про такі винятки. Ваші слова про мою "некомпетентність" не мають жодного сенсу.
Очікуйте остаточної відповіді від ГА/ЗГА.

Astrall

ExizeFamQ <3
Реєстрування
25 Січ 2024
Дописи
292
Реакції
291
Бали
66
Вітаю.

Розгляд скарги, в якій не вказано тайм-коди, здійснюється адміністратором на власний розсуд.
З огляду на те, що ви порушили доволі серйозне правило UKRAINE GTA, я не міг проігнорувати скаргу. Ви жодного разу не обіймали посаду адміністратора, тож не можете знати про такі винятки. Ваші слова про мою "некомпетентність" не мають жодного сенсу.
Очікуйте остаточної відповіді
Де написано, що розгляд такої скарги здiйснюється на розсуд адм?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі