Розглянуто R-0024 Дм/ДМ кар Волков

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Лесик Уайт

Козак
Реєстрування
25 Гру 2023
Дописи
31
Реакції
15
Бали
11
1. Ваш нікнейм: Лесик Уайт
2. Нікнейм порушника: Міша Добкін
3. Назва клану порушника: VOLKOV
4. Суть скарги: їхав на машині нікого не трогав після чого дана людина пробила мені колесо і почала стірялти по мені я рахую що це DM/DM car
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення: 26.06.2026

Соня Кенді

КА | Західна Україна♡
Куратор Адміністрації
Реєстрування
4 Січ 2024
Дописи
977
Реакції
617
Бали
153
Вітаю шановний гравець!
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:
Міша Добкін [228502] отримує деморган на 70 хвилин за порушення правил серверу:
6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин

6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин
Розглянуто!

Надін Арквейл

Куратор Адміністрації | Центральна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
13 Січ 2023
Дописи
888
Реакції
444
Бали
123
Вітаю.
Повторно розглянувши вашу скаргу, виношу наступний вердикт.

Гравець не порушив зазначені вами пункти правил, оскільки перебував на території картелю Дніпра, якому належать помаранчеві квадрати. Відповідно до правил битв за територію:
1.10. Учасник картелю може вбивати гравців з неофіційних організацій на привласненій території, окрім зелених зон (відповідно до кольору свого картелю).
Отже, гравець мав право відкрити по вам вогонь та вбити вас на території свого картелю.
Щодо відкриття вогню у фіолетовому квадраті — за це порушення гравець уже поніс покарання у вигляді 15 хвилин ув'язнення за DM Car
.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі