Розглянуто R-0063 I Артистикс Овнлоутабчик/Рей Онфрой//Масові порушення правил УКР ГТА/Нонрпдії/Втручання в РП/Провокація/ДМ/ДМ в ЗЗ/Уникнення відігрування РП

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Микита Розумовський

Лідер СБУ та Ігровий Помічник | Центральна Україна
Ігровий Помічник
Реєстрування
18 Січ 2023
Дописи
222
Реакції
55
Бали
73
1. Ваш нікнейм: Микита Розумовський
2. Нікнейм порушника: Артистикс Овнлоутабчик//Рей Онфрой
3. Назва клану порушника: Рей Онфрой-VOLKOV//Артистикс Овнлоутабчик-без клану
4. Суть скарги:
FD in GZ
NonRP
Втручення у RP ситуацію
Провокація гравців
FD
Уникнення RP відігрувань
Затримав людину на ЦР та повіз до НПУ, коли приїхав та припаркувався по мені відкрив вогонь у ЗЗ на парковці НПУ Рей Онфрой та Артистикс Овнлоутабчик. Після того як я повідомив їм в ООС чат що це ЗЗ вони перестали стріляти. Потім я дістав людину з авто щоб продовжити Рп дії але Рей Онфрой підійшов до заручника взяв його під руку та повів за собойю. Коли Рей Онфрой перебіг разом з заручником він зняв з нього кайданки Кусачками, але я встиг вдарити тайзером заручника але я не знав що з заручника по Нон рп зняли кайданки тому він почав втікати, коли я наздогнав його вдарив тайзером і надягнув кайданки Рей Онфрой знову взяв під руку заручника та повів за собою, коли Рей Онфрой пробіг достатню кількість до нього підїхав Артистикс Овнлоутабчик та почав казати ''сади його до мене'' та почав насміхатись і казати ''Ахахаха за щеку за щеку бери мусор ***********************************й''. Але Рей Онфрой не відреагував на допомогу та повів в сторону НПУ, я звісно побіг за ним але Артистикс Овнлоутабчик відкрив вогонь по мені в спину я звісно почав якби тікати та далі переслідувати але Рей Онфрой перескочив забір та посадив заручника в авто своїх соклановців, я це не замітив бо був здивований і не запам'ятав нік заручника тому зайшов до НПУ та завершив процесуальні дії.

Тайм Коди
00.00 - 03.25 - Процес затримання заручника
03.25 - ФФ/ДМ в ЗЗ від Артистикс Овнлоутабчик/Рей Онфрой
03.40 - Рей Онфрой підійшов до заручника та повів за собою без відігровки РП до сторони ТРЦ
03.52 - Рей Онфрой нон рп процесом зняв кайданки з заручника за допомогою кусачок
04.15 - я знову вдягнув кайданки на заручника
04.24 - Рей Онфрой знову забрав заручника без РП відігровки та повів за собою
04.32 - Артистикс Овнлоутабчик підїхав до Рей Онфрой та запропонував допомогу а саме сказав ''сади його до мене''
04.37 - Артистикс Овнлоутабчик почав ображати та насміхатися а саме ''ах ха ха ха за щеку бери мусор ***********************************й''
04.43 - Рей Онфрой повів заручного до своїх сокланів а саме до сторони НПУ
04.47 - Артистикс Овнлоутабчик відкрив по мені вогонь
05.07 - Рей Онфрой посадив заручного до автомобілю
5. Доказ порушення (скриншот/відео): Тут
6. Дата порушення: 30.06.2026

Рома Семеген

ГС Неоф | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
18 Чер 2025
Дописи
3,498
Реакції
1,095
Бали
253
Вітаю
Перепрошую, за довгий розгляд скарги.
Гравець Франклін Бішоп [ID226095] отримає покарання у вигляді муту терміном на 20 хв за Порушення правил Ukraine Gta а саме:
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо.
Гравець Дашенька Мельник [ID249505] отримає покарання у вигляді муту терміном на 20 хв та деморган терміном на 60 хв за Порушення правил Ukraine Gta а саме:
5.6. "Флуд символами" - Заборонений флуд символами, надсилання великої кількості символів від 5, до уваги також береться ‘!!!!!!!!!’, ‘??????’, ‘))))))))’, ‘ааааааааа’, тощо.
6.19. "NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху.
6.28. "Втручення у RP ситуацію" - Заборонено втручатися в RolePlay ситуації, до яких ваш ігровий персонаж не належить. Тобто бігати, стрибати, кататися навколо ігрових персонажів, що беруть участь у Role Play ситуації, провокувати їх, створювати перешкоди та псувати ігрову атмосферу.
Гравець Микита Розумовський [ID69572] отримає покарання у вигляді муту терміном на 20 хв за Порушення правил Ukraine Gta а саме:
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо.
Гравець Рей Онфрой [ID243862] отримає покарання у вигляді деморгану терміном на 60 хв за Порушення правил Ukraine Gta а саме:
6.19. "NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху.
6.28. "Втручення у RP ситуацію" - Заборонено втручатися в RolePlay ситуації, до яких ваш ігровий персонаж не належить. Тобто бігати, стрибати, кататися навколо ігрових персонажів, що беруть участь у Role Play ситуації, провокувати їх, створювати перешкоди та псувати ігрову атмосферу.
Гравець Артистикс Овнлоутабчик [ID252988] отримає покарання у вигляді варну за Порушення правил Ukraine Gta а саме:
6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини.
6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується.
6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі