Розглянуто R-0114 I Перезалив скарги| Пограбування афк гравця в зз + 3.3 + 3.5 + 3.6 + 3.10

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ліза Алоян

Козак
Реєстрування
18 Жов 2025
Дописи
11
Реакції
13
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Ліза Алоян #226225
2. Нікнейм порушника: Семен Топчик #252119
3. Назва клану порушника: StormShadow
4. Суть скарги: пограбування афк гравця в зз + порушення правил, які вказани знизу:
3.3. Усі нападники мають бути в масках; | Деморган 50 хвилин
3.5.
Кількість нападників має бути в 3 рази більшою за кількість жертв; | Деморган 80 хвилин
3.6. Ви повинні озвучити свої наміри щодо проведення пограбування, попросити притиснутися до узбіччя і виконувати вимоги, тільки якщо гравець не зупиняється, можна відкрити вогонь по колесах після попередження (через 8 секунд). | Деморган 60-120 хвилин
3.10. Для проведення пограбування (обшуку) потрібно мати ІС причину, також відігравати RP, якщо будуть відсутні два пункти, та майно у гравця буде забрано - Компенсація майна буде здійснюватися за рахунок того хто здійснював пограбування, також отримає покарання згідно загальних правил.

5. Доказ порушення (скриншот/відео):
та фото, де вказано, що саме вкрали: https://postimg.cc/BLYtKDK6

Таймкоди: Із самого початку відкату видно, що я вже перебуваю в стяжках. Далі на відео я розмовляю з адміністратором щодо цієї ситуації. На тайм-коді 2:07 я відкриваю чат, де видно, що саме цей гравець мене пограбував.
Прошу компенсувати все, що було вкрадено, на фото та на відкаті видно, що саме вкрали.
6. Дата порушення: 05.07.2026

Останнє редагування:

Рома Семеген

ГС Неоф | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
18 Чер 2025
Дописи
3,610
Реакції
1,213
Бали
253
Вітаю
Гравець Семен Топчик [ID252119] отримає покарання у вигляді блокування акаунту терміном на 7 днів за Порушення правил неофіційних організації, а саме:
3.8. Під час проведення пограбування хоча б 1 учасник зобов'язаний вести фрапс ситуації, яка відбувається та зберігати протягом 3 діб.
Стосовно повернення майна, будь ласка, зверніться у розділ "Скарги на Адміністрацію" з проханням про видачу компенсації.
Гравець Ліза Алоян [ID226225] отримає покарання у вигляді муту терміном на 40 хв за Порушення правил Ukraine Gta а саме:
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців.
Гравець Петро Кривонос [ID224490] отримає покарання у вигляді муту терміном на 30 хв за Порушення правил Ukraine Gta а саме:
5.12.3. Заборонена будь-яка реклама у VIP чаті про продаж рухомості/нерухомості/майна з 11:00 до 21:00, поза цим часом - дозволена раз на 3 хвилини.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі