Схвалено R-1002Саня Хефнер, Олександр Хефнер, Роман Діаз, Юля Хапа // Багоюз, RK, SK, ДМ, OOC, NonRP дії, DB, DM ZZ, Провокація, Оск, Неадекватні висловлювання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ната Келлер

Форумна геройка
Реєстрування
27 Вер 2023
Дописи
465
Реакції
411
Бали
83
1. Нікнейм гравця: Саня Хефнер, Олександр Хефнер, Роман Діаз, Юля Хапа

2. Особистий нікнейм: Ханна Ланчестер

3. Клан порушника: GOPNIKI, Суєтологи, BLACK-CAT

4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Midgard

5. Суть скарги:

### Звернення до адміністрації

Вітаю, шановні переглядачі скарги. Сьогодні хочу звернутися до вас, стосовно масових порушень правил сервера і кланових війн деякими особами, котрі зазначені нижче.

На той момент мій клан мав війну з двома кланами. Навіть якщо бути точніше, тільки данні особи постійно приїжджали і провокували. І коли їм набридло опинятися в деморгані за свої порушення, вони кинули війну. І навіть в данній ситуації вважають себе безвинними і безнаказанними, прикриваючись війною.

### Фрагменти ситуації

1. 0:30-0:33 багоюз від гравця 31297. стрільба з даху авто.
2. 0:41 неадекватні висловлювання від гравця Олександр Хефнер.
Я вважаю, що використовувати груз - 200 у нинішній час не припустимо. Це дуже велика проблема на сервері. Для мене, це неповага для тих, хто віддав життя за нашу країну. Я вважаю, що таке повинно каратися і не залишитися безнаказанним.
3. 2:12-2:16. Гравець Саня Хефнер багоюзом бив мене і іншого гравця в зеленій зоні, використовуючи вразливість системи. DM ZZ.
І якщо подивитися уважно, він робить це навмисно. Бо один раз я можу зрозуміти, мол, відкат. Але навіть цього слова не було.
4. 2:18-2:20, Саня Хефнер провокує словами: " А ну вставай, ..., будемо піздити. Провокація, Оск.
5. 3:03 - ДВ. На відео видно, що вони навмисно нас штовхають.
6. 4:27 - ООС від гравця Олександр Хефнер. Він без оффтопа, казав про форум, залити відео, тощо. Звідки цій інформації взятися в ігровому процесі?
7. 08:03 - провокація у Vip чаті від гравця Роман Діаз. Він пише про падати в колінки, але як я можу захистите себе без зброї та можливості покинути лікарню? Я помирала більше 5 разів за 12 хвилин.
8. 08:53 на швидкості 0,75 детально видно, як гравець Роман Діаз стріляє з закритого вікна. Non rp дії.
9. 08:56 таким же чином гравець Юлія Хапа, котра перебуває в іншому клані, стріляє з закритого вікна по нас. ДМ + Non rp дії. У нас немає війни з цим ігроком.
10. 10:00 гравець Олександр Хефнер говорить про те, що на нашому місці, він би поїхав додому. На цей момент ми вже 4 рази намагались це зробити. Я вважаю, що його дії, порушують канони рп процесу вже котрий раз. Non rp дії.
11. 10:32 гравець 31297. Навмисно штовхає авто в зеленій зоні. DB ZZ.
12. 10:46 гравець Роман Діаз знову багоюзом стріляє з закритого вікна. Non rp дії.
13. 11:02-11:06 гравець Саня Хефнер навмисно наносить шкоду чужому авто. DB.
Там було продовження тієї ситуації, але в мене фрапс годину годину вимикається. І не бачу сенсу його заливати, бо там одні і ті ж самі порушення від данних гравців.
Хочу наголосити, про такі порушення як RK+SK: 0:42, 3:29, 5:09, 07:13, 09:06, 12:04. Це час смерті. 6 разів за 12 хвилин. Кожного разу, вони зустрічали нас в лікарні або біля. Це порушує усі можливі правила.

### Заключні роздуми

В ігровому середовищі має бути місце для веселощів, спілкування та суперництва, але в такий спосіб, щоб усі гравці відчували себе комфортно. Прошу розглянути також інші порушення данних гравців та те, що вони роблять неприпустимо. Важливо зазначити, що незалежно від ситуації, повага до інших гравців повинна бути основним пріоритетом для кожного учасника спільноти.
На жаль, не завжди можна контролювати поведінку кожного гравця, але це не означає, що їх поведінка, є припустимою. Такі ситуації можуть підірвати задоволення від гри та вплинути на інших гравців.
Відбиває бажання грати, коли люди прикривають свої порушення війною, щоб не отримати покарання
Буду чекати вашого рішення, дякую за вашу увагу.

6. Докази (скріншот/відео):

7. Дата порушення: 16.12.23

Останнє редагування:

Валерія Хармоні

Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
29 Тра 2023
Дописи
1,004
Реакції
202
Бали
148
Вітаю!
Ваша скарга була розглянута і набула статусу - Схвалено.
Гравець Саня Хефнер #31297 отримає покарання у вигляді - Провокація - /pmute 60 + Багоюз - /warn або /pban 1-10
Гравець Олександр Хефнер #59548 отримає покарання у вигляді - Провокація - /pmute 60 + RK - /jail 120 - /warn
Гравець Роман Діаз #67005 отримає покарання у вигляді - Нешанобливе ставлення до гравців - /pmute 60 - 120

Зачинено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі