Схвалено R-1003 Єгор Братан скам на гроші,продаж клану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
2 Жов 2023
Дописи
15
Реакції
1
Бали
3
  1. Нікнейм гравця:Єгор Братан#970
  2. Особистий нікнейм:Микола Федоров#51314
  3. Суть скарги:ми договорилися шо я в нього купляю клан за 3кк но потом рішили шо я зараз скидую 1.750кк і потом скину дальше шоб записував фрапс шоб була довіра шо я не скамлю я вступив у клан скинув гроші він до пай дея стояв афк потім лівнув я хочу щоб мені повернули мої гроші а саме 1.750кк.або назначити мене на лідера клану.це вже на ваш розсуд або назначити на лідера або повернути гроші.но бажано щоб мені повернули гроші і гравця покарали тому що треба вміти заработати гроші а не скамити чому люди працюють зарабатують гроші? а некоторі такі як Єгор скамлять я вже не перший раз попадаюся на скам але я тоді се спочатку почав але ще раз з початку не хочу все починати тому просю повернути мої гроші а саме 1.750.000грн та видати компенсацію хотяби 50.000грн (компенсація це вже на ваш розсуд) також є свідок його ім'я:Веталь Картедж.ще добавлю те що сьогодні заходю в гру а він мене кікнув з клану докази можу показати
  4. Докази (скріншот/відео):
    тайм коди:00:00 вступаю у клан 2:15 перекидую гроші 2:50 стоїть афк.
    все відео афк
  5. Дата порушення:20.12.23 21:10

Останнє редагування модератором:

Ярослав Крутов

ГС Неоф| 03 Східна Україна
Реєстрування
19 Тра 2023
Дописи
283
Реакції
91
Бали
33
Вітаю!
Розглянувши данну скаргу виношу вердикт - Схвалено!
Гравець Єгор Братан #970 буде покараний за порушення правил серверу , а саме - Обман гравців - /pban 14-31

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі