Розглянуто R - 1044 || Шеф Кутузов / DM

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Віктор Гончар | ПП ЗСУ 06

Кошовий отаман
Реєстрування
7 Січ 2025
Дописи
249
Реакції
57
Бали
33
1. Шеф Кутузов
2. Віктор Гончар
3. Rebels
4. Не в клані
5. Я їхав за БК. Перед мостом зупинився, став на узбічі, і включив аварійку, ((бо потрібно було відійти на пару хвилин)). Коли повернувся, побачив, що перед бампером стоїть людина ((початок фрапсу)). Я не став рушати, щоб її не травмувати. Людина щось говорила, але не було чутно, тому що в КРАЗі дуже шумний двигун ((насправді я не знаю, чому я не чую нікого, коли я в авто)). Потім він написав "30 к", і я вирішив, шо це на донат для ЗСУ, і погодився. Але людина не встигла задонатити, тому під'їхали озброєні люди і чомусь мене затулили. Затулили ні за що військового, який захищає Україну.

6. Докази (відео):
7. Дата порушення: 11.02.25 22:35

Володимир Міллер

Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
22 Кві 2024
Дописи
1,008
Реакції
269
Бали
168
Вітаю!
Розглянувши вашу скаргу, оголошую рішення:

Гравець Денис Кабин [#26462] отримає заслужене покарання відповідно до правил Ukraine GTA.

Вердикт:

6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини. | Деморган 15-30 хвилин

6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин

Гравець Шеф Кутузов [#26721] отримає заслужене покарання відповідно до правил Ukraine GTA.

Вердикт:

6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин

6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин

Гравець Владимир Сумской [#7867] отримає заслужене покарання відповідно до правил Ukraine GTA.

Вердикт:

6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини. | Деморган 15-30 хвилин

Гравець Віктор Гончар [#27226] отримає заслужене покарання відповідно до правил Ukraine GTA.

Вердикт:

2.3.1. "Передача акаунту" - Забороняється передавати доступ до облікового запису третім особам. Карається той хто передав, та той хто прийняв акаунт. | Бан 31 - 6000 днів

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі