Розглянуто R-10506 ОСК+Провокація

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ігор Алмазов1

Поважний гравець
Реєстрування
22 Лис 2025
Дописи
57
Реакції
151
Бали
132
1. Нікнейм та ID гравця, який порушив правила: Богдан Кокурузь 129886
2. Ваш нікнейм та ID: Ігор Алмазов 134752
3. Назва клану порушника Hazard
4. Суть скарги: Провокація + образа
Я вийшов із лікарні, після чого даний гравець почав мене провокувати та ображати (ОСК). Він говорив, що я «200», після чого почав бити мене та вимагати, щоб я падав. Я не провокував даного гравця та не давав жодних підстав для таких дій.

Вважаю, що гравець навмисно провокував мене, ображав та застосовував фізичну силу без причини.
Прошу адміністрацію переглянути докази та вжити відповідних заходів.

5. Докази порушення (скріншот/відео):тик
​

Тимур Алмазов

Мл. Адміністратор | Східна Україна
Адміністратор
Реєстрування
17 Вер 2023
Дописи
427
Реакції
456
Бали
478
Вітаю, шановний гравець.
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:
Гравець Богдан Кокурузь [129866] отримає покарання у вигляді: Деморган 60 хвилин та мут 100 хвилин

6.29. "Провокація гравців" - Заборонено навмисно провокувати гравця на порушення правил сервера з метою отримання доказів, створення конфліктної ситуації або подальшого притягнення його до відповідальності.

5.9.1. "Використання військових кодів" - Заборонено використовувати військові коди "100, 200, 300" у будь-якому контексті

6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується.

Гравець Ігор Алмазов [134752] отримає покарання у вигляді: мут 20 хвилин.

5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо.

Розглянуто
​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі