Розглянуто R-1052 | дм без причини + дм робочих

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Козирний

Неандерталець
Реєстрування
10 Бер 2026
Дописи
65
Реакції
29
Бали
67
1. Нікнейм та ID гравця, який порушив правила: Дені Вендеті 8111, Максим Чікатіла 5958
2. Ваш нікнейм та ID: Максим Козириний 1629
3. Назва клану порушника: CAPITALS
4. Суть скарги: Прийшло мені повідомлення в глово шо мешканці потребують замовлення я поїхав до 24\7 скупився і повіз відвозити на данному відеозаписі мене розстріліють просто без причини на роботі
6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин

1.5. Вбивати гравців які під час івенту працюють на будь-якій роботі (Водій автобуса, таксі, далекобійник, газова служба, Кур'єр глово, Фермер, Викрадач авто, Автомеханік, Будівельник, Інкасатор); | Згідно з правилами UKRAINE GTA
Примітка: працівників Кур'єр глово, таксі, лише в тому випадку коли на службовому / орендованому транспорті та коли видно, що гравець перебуває на зміні.

5. Докази порушення (скріншот/відео): тиць
6. Дата та тайм-код порушення: 15.09.2025 1:42 дм машину 2:01 доведення до несвідомого стану

Михайло Сивенко

А/Сл. Неоф. | Чорноморський Край
Адміністратор
Реєстрування
13 Лют 2025
Дописи
75
Реакції
28
Бали
207
Вітаю , розглянувши вашу скаргу виношу вердикт :

•Гравець 8111 отримує покарання у вигляді деморгану 75хв за порушення правил UG 6,2+6,4

•Гравець 5958 отримує покарання у вигляді деморгану 15хв за порушення правил UG 6.4

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі