Розглянуто R - 1074 | образа

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

olehsca

Новий гравець
Реєстрування
31 Бер 2024
Дописи
21
Реакції
3
Бали
8
1. Нікнейм гравця: 29335 Бестичка Неизвесная
2. Особистий нікнейм: Олешка Циган
3. Клан порушника: BlooDz
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: BlackRock
5. Суть скарги: в нас з цим кланом немає ніяких стичок
я собі збираю петрушка спокійно на грядці, приходить ця персона і починає без спросу забирати грядки,
я її кажу що це мої і ти незапиталася, після цього я визвав адміністраторів і вони нічого не сказали, я після цього собі дальше збираю
на грядці після чого почалися образи, і погрожування на форум. На відео на 0:18 видно як персона почала говорити до мене, на 1:08 був зафіксований перший мат, на 1:24 видно як він вказує бути тихо інші людині, 2:01 обзиває мою персону, 3:02 погроза форумом, від 4:17 обзивання моєї персони
6.Докази (скріншот/відео): відео
7. Дата порушення: 23.02.2025

Останнє редагування:

Джонатан Лінкольн

.
Активний гравець
Реєстрування
11 Чер 2023
Дописи
951
Реакції
1,728
Бали
153
Вітаю шановний гравець!
Розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:
Гравця Бестичка Неизвесная [29335] буде покарано згідно правилам UG:​
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин
+
5.11.
"Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів

Гравця Олешка Циган [9208] буде покарано згідно правилам UG:​
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі