olehsca
Новий гравець
- Реєстрування
- 31 Бер 2024
- Дописи
- 21
- Реакції
- 3
- Бали
- 8
1. Нікнейм гравця: 29335 Бестичка Неизвесная
2. Особистий нікнейм: Олешка Циган
3. Клан порушника: BlooDz
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: BlackRock
5. Суть скарги: в нас з цим кланом немає ніяких стичок
я собі збираю петрушка спокійно на грядці, приходить ця персона і починає без спросу забирати грядки,
я її кажу що це мої і ти незапиталася, після цього я визвав адміністраторів і вони нічого не сказали, я після цього собі дальше збираю
на грядці після чого почалися образи, і погрожування на форум. На відео на 0:18 видно як персона почала говорити до мене, на 1:08 був зафіксований перший мат, на 1:24 видно як він вказує бути тихо інші людині, 2:01 обзиває мою персону, 3:02 погроза форумом, від 4:17 обзивання моєї персони
6.Докази (скріншот/відео): відео
7. Дата порушення: 23.02.2025
2. Особистий нікнейм: Олешка Циган
3. Клан порушника: BlooDz
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: BlackRock
5. Суть скарги: в нас з цим кланом немає ніяких стичок
я собі збираю петрушка спокійно на грядці, приходить ця персона і починає без спросу забирати грядки,
я її кажу що це мої і ти незапиталася, після цього я визвав адміністраторів і вони нічого не сказали, я після цього собі дальше збираю
на грядці після чого почалися образи, і погрожування на форум. На відео на 0:18 видно як персона почала говорити до мене, на 1:08 був зафіксований перший мат, на 1:24 видно як він вказує бути тихо інші людині, 2:01 обзиває мою персону, 3:02 погроза форумом, від 4:17 обзивання моєї персони
6.Докази (скріншот/відео): відео
7. Дата порушення: 23.02.2025
Останнє редагування: