Розглянуто R - 108 | пограбування

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Соломія Капрізон

Поважний гравець
Реєстрування
19 Чер 2025
Дописи
51
Реакції
125
Бали
38
1. Ваш нікнейм: Соломія Капрізон
2. Нікнейм порушника: Никита Хаос 8079, Олександр Брабуз 1090
3. Назва клану порушника: DZOKER
4. Суть скарги: Я перебувала в афк у системній зеленій зоні (на лісорубі), при цьому була недалеко від комп’ютера. Через деякий час я почула, що відбувається якась активність, і, повернувшись, побачила, що мене вивели із зеленої зони та почали грабувати.
Я одразу викликала адміністрацію. У цей момент гравці Никита Хаос та Олександр Брабус почали їхати з місця події. Один із адміністраторів почав тепатися до них, однак Олександр Брабус який мене грабував, імовірно щоб уникнути покарання, вийшов із гри.
Пізніше він знову зайшов у гру, був тепнутий до нас, і почалося розбирання ситуації.
На жаль, на момент, коли я увімкнула відкат, пройшло занадто багато часу, і мені вдалося зафіксувати лише кінець ситуації. Це було не єдине, що вони вкрали, однак інші повідомлення зникли, і я встигла зафіксувати лише одне. На записі видно повідомлення:
«Олександр Брабуз[1090] вилучив(ла) “Червʼяк” у кількості 5 шт.»
Також прошу врахувати, що один із зазначених гравців не перебуває в клані.
У зв’язку з відсутністю повного відкату прошу адміністрацію запросити відкат у самих гравців для більш детального розгляду ситуації, що зазначено в правилах.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення: 05.05.2026

Евеліна Мартінс

ЗГС Неоф | Чорноморський край
Куратор лідерів
Реєстрування
27 Жов 2023
Дописи
1,136
Реакції
5,200
Бали
253
Вітаю! Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:

Гравець 7056 отримає покарання за порушення правил UG, саме:
3.8. Під час проведення пограбування хоча б 1 учасник зобов'язаний вести фрапс ситуації, яка відбувається та зберігати протягом 3 діб. | Бан на 5 днів та конфіскація майна за пунктом 3.10
Примітка: адміністрація залишає право здійснити запит на надання повного фрапсу ситуації, та гравець зобов'язаний надати його протягом 12 годин з моменту запиту.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі