Розглянуто R-1102 | каф дм зз фд пограбування

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Стак Козак

Козак
Реєстрування
20 Чер 2026
Дописи
74
Реакції
17
Бали
11
1. Нікнейм та ID гравця, який порушив правила: Влад Бутькович [13552], Юрий Будьковіч [14264]
2. Ваш нікнейм та ID: Стан Козак [9870]
3. Назва клану порушника: VENOM
4. Суть скарги: По-перше, я просто підбіг на парковку, і одразу включив відос, як почуяв неладно
Тому попрошу уважаєму адміністрацію не казати, що не повна ситуація, бо я тільки вийшов з афк І не знімаю відео, коли я є афк
по-друге, навіть враховуючи, що мене не чути, я попрошу не казати переподавати з доказами, де мене чути, тому що я швидко включав відос і не міг встигнути включити мікрофон
До мене просто підійшли і за секунду після підходу кафнули, я одразу включив запис
Людини на відео порушили багато чого, що ніяк не залежить від того, чи чутно мене, і коли я почав запис, щоб визначити повну ситуацію. взагалі тут потрібен бан до надання доказів пограбування
1. мене кафнули в зз
2. нападників має бути втричі більше
3. мене вбили в зз (мабуть навіть фд)
4. вимагаю компенсації
5. Докази порушення (скріншот/відео):
6. Дата та тайм-код порушення: 25.09.2026

Останнє редагування:

Ігор Нордсайд

Адміністратор | Чорноморський край
Адміністратор
Реєстрування
30 Січ 2024
Дописи
345
Реакції
177
Бали
525
Вітаю, розглянувши вашу скаргу виношу наступний вердикт:

Гравець Влад Бутькович [13552] та гравець Юрий Будьковіч [14264] отримають покарання за порушення правил неоф організацій та П.П Ukraine GTA згідно пунктам:

3.8. Під час проведення пограбування хоча б 1 учасник зобов'язаний вести фрапс ситуації, яка відбувається та зберігати протягом 3 діб. | Бан на 5 днів та конфіскація майна за пунктом 3.10

Влад Бутькович [13552] отримає покарання за - 6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 60 хвилин

Юрий Будьковіч [14264] отримає покарання за - 6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 60 хвилин

Розглянуто.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі