Розглянуто R- 1124 || Ухід в зз

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кірюша Марс

Шановний гравець
Реєстрування
29 Чер 2023
Дописи
77
Реакції
40
Бали
23
1.Нікнейм гравця:229
2. Особистий нікнейм:кіріл бандіто
3. Клан порушника:TokugawaFamQ
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому:BANDITOSQUAD
5. Суть скарги:Мій соклановеці почав тулити а він забіг в зз
6. Докази (скриншот/відео):
7. Дата порушення:07.03.2025

Віталік Миколенкo

Модератор | Східна Україна
Адміністратор
Реєстрування
26 Лип 2022
Дописи
298
Реакції
211
Бали
88
Веб-сайт
t.me
Шановна адміністрація, хочу звернути вашу увагу на те що на 0:46 лідер клана BANDITOSQUAD який повинен знати всі правила неоф спеціально уходить в ЗЗ, прошу звернути на це увагу! якщо по мені промахнувся разів 5 та особо погоди не зробил бо я навіть пулю не випущив , то по данній людини як видно на відео було дуже багато влучних пострилів по ньому, він зрозумів що падає та побіг через авто в ЗЗ що є грубе порушення
0:13 мг від гравця (519)

Останнє редагування:

Володимир Міллер

Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
22 Кві 2024
Дописи
1,008
Реакції
269
Бали
168
Вітаю!
Розглянувши вашу скаргу, оголошую рішення:

Гравець Віталік Миколенко [#229] отримає заслужене покарання відповідно до правил Ukraine GTA.

Вердикт:

6.26. "Ухід в ЗЗ" - Заборонений навмисний ухід в зелену зону від поліцейської погоні / перестрілки / RP процесу тощо. | Деморган 60-100 хвилин, при наступному порушенні Варн

Гравець
Кіріл Бандіто [#519] отримає заслужене покарання відповідно до правил Ukraine GTA.

Вердикт:

5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів

5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин

Гравець Віто Бандіто [#2767] отримає заслужене покарання відповідно до правил Ukraine GTA.

Вердикт:

6.26. "Ухід в ЗЗ" - Заборонений навмисний ухід в зелену зону від поліцейської погоні / перестрілки / RP процесу тощо. | Деморган 60-100 хвилин, при наступному порушенні Варн

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі