Роберт Рокс
Поважний гравець
- Реєстрування
- 27 Тра 2023
- Дописи
- 323
- Реакції
- 230
- Бали
- 48
1. Нікнейм гравця: 1888
2. Особистий нікнейм: Роберт Рокс
3. Клан порушника: MILKAFamQ
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому:
5. Суть скарги: Масові порушення правил, а саме: намір зливу мене як гравця, погрози зливом, завідомо не правдиві звинувачення у використанні читів не маючи ніяких доказів, видавання себе за адміністратора стверджуючи, що він особисто перевірить мене на чіти, стверджував, що ГА або ЗГА за його вказівкою перевірить мене натякаючи на блат. Провокації, образи та неадекватні висловлювання по цій ситуації викладу в окремій скарзі.
6. Докази (скриншот/відео): тут
Тайм коди:
4:35 гравець стверджує, що я використовував чіти
0:30 погрози перевірки(погрози зливом)
1:17 сверджує що сам особисто влаштує мені перевірку
1:32 каже, що "завідкачу провірку, скину на форум і ГА, ЗГА буде провірять"
3:27 каже, що сам може мене перевірить
3:52 каже, що "прям зараз" влаштує мені перевірку через свій телефон.. (зайшовши в дискорд мабуть..)
4:26 я задав пряме питання: "ти мене будеш перевіряти?", на що гравець дав чітку відповідь: "ну а хто ж.."
7. Дата порушення: 10.03.2025
2. Особистий нікнейм: Роберт Рокс
3. Клан порушника: MILKAFamQ
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому:
5. Суть скарги: Масові порушення правил, а саме: намір зливу мене як гравця, погрози зливом, завідомо не правдиві звинувачення у використанні читів не маючи ніяких доказів, видавання себе за адміністратора стверджуючи, що він особисто перевірить мене на чіти, стверджував, що ГА або ЗГА за його вказівкою перевірить мене натякаючи на блат. Провокації, образи та неадекватні висловлювання по цій ситуації викладу в окремій скарзі.
6. Докази (скриншот/відео): тут
Тайм коди:
4:35 гравець стверджує, що я використовував чіти
0:30 погрози перевірки(погрози зливом)
1:17 сверджує що сам особисто влаштує мені перевірку
1:32 каже, що "завідкачу провірку, скину на форум і ГА, ЗГА буде провірять"
3:27 каже, що сам може мене перевірить
3:52 каже, що "прям зараз" влаштує мені перевірку через свій телефон.. (зайшовши в дискорд мабуть..)
4:26 я задав пряме питання: "ти мене будеш перевіряти?", на що гравець дав чітку відповідь: "ну а хто ж.."
7. Дата порушення: 10.03.2025
Останнє редагування: