Розглянуто R - 1144 || || 1888 / Масові порушення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роберт Рокс

Поважний гравець
Реєстрування
27 Тра 2023
Дописи
323
Реакції
230
Бали
48
1. Нікнейм гравця: 1888
2. Особистий нікнейм: Роберт Рокс
3. Клан порушника: MILKAFamQ
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому:
5. Суть скарги: Масові порушення правил, а саме: намір зливу мене як гравця, погрози зливом, завідомо не правдиві звинувачення у використанні читів не маючи ніяких доказів, видавання себе за адміністратора стверджуючи, що він особисто перевірить мене на чіти, стверджував, що ГА або ЗГА за його вказівкою перевірить мене натякаючи на блат. Провокації, образи та неадекватні висловлювання по цій ситуації викладу в окремій скарзі.
6. Докази (скриншот/відео): тут
Тайм коди:
4:35 гравець стверджує, що я використовував чіти
0:30 погрози перевірки(погрози зливом)
1:17 сверджує що сам особисто влаштує мені перевірку
1:32 каже, що "завідкачу провірку, скину на форум і ГА, ЗГА буде провірять"
3:27 каже, що сам може мене перевірить
3:52 каже, що "прям зараз" влаштує мені перевірку через свій телефон.. (зайшовши в дискорд мабуть..)
4:26 я задав пряме питання: "ти мене будеш перевіряти?", на що гравець дав чітку відповідь: "ну а хто ж.."
7. Дата порушення: 10.03.2025

Останнє редагування:

Володимир Міллер

Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
22 Кві 2024
Дописи
1,008
Реакції
269
Бали
168
Вітаю!
Розглянувши вашу скаргу, оголошую рішення:

Переподайте скаргу прикріпивши відео доказ де видно початок вашої розмови.

Розглянуто!

Володимир Міллер

Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
22 Кві 2024
Дописи
1,008
Реакції
269
Бали
168
Вітаю!
Розглянувши вашу скаргу, оголошую рішення:

Гравець Ян Буданович [#1888] отримає заслужене покарання відповідно до правил Ukraine GTA.

Вердикт:

5.1.
"MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин

6.36.
"Злив особового складу" - Заборонений навмисний злив особового складу адміністрації, гравця, фракції або клану, також общаку клана (на розсуд адміністрації). | Бан 14-31 день

Гравець Іван Буданович [#18835] отримає заслужене покарання відповідно до правил Ukraine GTA.

Вердикт:

5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин

5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів/

Гравець Роберт Рокс [#1118] отримає заслужене покарання відповідно до правил Ukraine GTA.

Вердикт:

5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі