Розглянуто R - 1200 | Олександир Адамс / Пограбування

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олег Флікс

Новий гравець
Реєстрування
4 Жов 2024
Дописи
31
Реакції
2
Бали
11
1. Нікнейм гравця: Олександир Адамс id22840
2. Особистий нікнейм: Олег Флікс id18152
3. Клан порушника: BlooDs
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: LyaGUShka
5. Суть скарги: Доброго вечора, стояв я біля МОЗ Д в афк, підійшов до монітора і вийшов з афк в момент коли мене грабував гравець Олександир Адамс, я одразу ж написав йому що грабувати гравців які в афк не можна і він вийшов з гри. Порушення правил пограбування з його боку:
1)він був один(в правилах написано що не може гравець один займатись пограбуванням)
2)пограбування особи яка в афк
3)гравець який здійснює пограбування повинен мати фрапс(відео доказ моменту пограбування)

Так як я був в афк то в мене фрапс не був увімкнений, але в мене є скрін на якому видно в чаті хто і в який саме час мене пограбував, що є підставою для того щоб запросити відео доказ моменту пограбування від гравця який здійснював пограбування

Тому прошу на підставі скріна (який прикріплюю) запросити відео доказ пограбування та покарати гравця за порушення правил пограбування
6. Докази (скриншот/відео): прикріплюю
7. Дата порушення: 21.03.2025

Вкладення

• UKRAINE GTA 21.03.2025 21_01_28.png
    UKRAINE GTA 21.03.2025 21_01_28.png
    1.2 Mб · Перегляди: 53

Джонатан Лінкольн

.
Активний гравець
Реєстрування
11 Чер 2023
Дописи
962
Реакції
1,739
Бали
153
Вітаю шановний гравець!
Розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:
Гравця Олександир Адамс [22840] буде покарано згідно правилам UG:​
3.8. Під час проведення пограбування хоча б 1 учасник зобов'язаний вести фрапс ситуації, яка відбувається та зберігати протягом 3 діб. | Бан на 3 дні та конфіскація майна за пунктом 3.10
Вам буде повернено ваше майно.
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі