Розглянуто R-1205 | Євген Шмідт

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Серго Фараонов

Адмін у відставці
Активний гравець
Реєстрування
3 Сер 2024
Дописи
2,042
Реакції
612
Бали
253
1. Нікнейм гравця: Євген Шмідт
2. Особистий нікнейм: Серго Фараонов
3. Клан порушника: ShmidtFamQ
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: INFINITI
5. Суть скарги: Приїхав до бариги за мною їхала дана персона. Після того як майже настав час коли до бариги додадуть товар мене вбили.
Карта ЗЗ
6. Докази (скриншот/відео): Так, я криса.

7. Дата порушення: 23.03.2024

Євген Шмідт♔

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
5 Тра 2023
Дописи
601
Реакції
287
Бали
68
Шановний Серго Фараонов, в жодному разі не знімаю з себе відповідальності за порушення правил, але прошу і взяти до уваги ваші порушення:
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів
Примітка: У даної особи відображається мій NickName так як і у мене його. Дана особа чітко знає моє ім'я, хочу зауважити, що дана особа продовжує використовувати відносно мене принизливе звернення, що мене дуже ображає, оскільки в мене є чудове ім'я Євген.
"6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 60-120 хвилин, при повторному порушенні Варн
Примітка: є винятки описані в окремих правилах щодо різної RP ситуації, наприклад, напад на інкасаторів / напад на ВЧ з дотриманням усіх умов зазначених в правилах - покарання не застосовується, та в подібних ситуаціях описаних відповідними правилами, також дозволено захищати від нападу на державну територію (об’єкт). Стріляти у відповідь в зеленій зоні заборонено (карається деморганом).

Дякую за увагу.
Очікуємо відповіді від адміністрації

Адамс Бездушний

Кошовий отаман
Реєстрування
13 Жов 2023
Дописи
139
Реакції
76
Бали
33
🔻 Відповідь на скаргу

Вітаю!
Переглянувши вашу скаргу, виношу наступний вердикт:

👤 Гравець #7886 — отримає покарання у вигляді:

• 6.2.1. "DM in GZ" — DeathMatch у зеленій зоні, тобто доведення гравця до несвідомого стану в ЗЗ.
    ➡️ Деморган 120–180 хвилин, при повторному порушенні — Варн
  • 5.10. "Неповажне ставлення до гравців" — приниження гідності та честі гравця.
    ➡️ Мут до 120 хвилин / Бан 7–20 днів

👤 Гравець #12298 — отримає покарання у вигляді:

• 6.1.1. "FD in GZ" — Free Damage у зеленій зоні (навіть якщо була провокація).
    ➡️ Деморган 60–120 хвилин, при повторному порушенні — Варн
  • 5.10. "Неповажне ставлення до гравців"
    ➡️ Мут до 120 хвилин / Бан 7–20 днів

Скарга розглянута.
Дякуємо за ваше звернення та допомогу у підтримці порядку на сервері.
Бажаємо приємної гри!

f290085685305c59.gif

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі