Схвалено R-1210 Для ГА/ЗГА або ГС НЕОФ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Михайло Ломака

[ L I MARABUNTA ]
Активний гравець
Реєстрування
12 Чер 2023
Дописи
615
Реакції
668
Бали
153
1. Нікнейм гравця: Никита Безумчик, Саня Бензон
2. Особистий нікнейм: Мішаня Мазепко
3. Клан порушника: LyaGUShka
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: -
5. Суть скарги: вбивство в зеленій зоні людиною "Никита Безумчик" після мовчазної згоди, або скоріше всього через прохання в якомусь каналі в діскорді від лідера клану LyaGUShka "Саня Бенсон", прошу видати цьому клану догану або попередження, тому що людина, яка мене вбила "Никита Безумчик" на мою думку це колишній модератор Лягушки "Некит Бенсон", також відомий як "Некит Хефнер" та "Микита Чейз", який чудово знає правила сервера, на мою суб'єктивну думку ця людина грає з твінку задля уникнення якогось блокування на основний аккаунт і щоб без наслідків для клану робити "брудну роботу" за інших, ця людина чудово усвідомлювала що робить бо не перший день на цьому проекті, тому я вважаю що це не має безслідно минути для клану Лягушка та цієї людини особисто, тому що цим вони псують цей проект, на якому намагаються притримуватись правил рп процесу і щоб він максимально був наближений до реального життя, чим частіше таким гравцям, кланам і їх лідерам це буде сходити з рук-тим більше вони будуть повторювати ці дії, бо якісь індивідуальні санкції, тимбільш на твінк-аккаунти на них не діють і їм не доходить, тим важче буде зробити GTA UKRAINE привабливою для інших гравців, які після навчання чи роботи захочуть зайти в улюблену гру, щоб розслабитись, а їх будуть вбивати лідери кланів в Green Zone чужими руками задля того, щоб "не сидіти в ізоляторії тимчасового тримання", також окрім цього вони всім своїм старшим складом "хизуються" та "знущаються" тим, що вбили мене в спину, а їхній лідер Саня Бенсон ніяк на це не реагує, а скоріше підтримує їх, що це раз підтверджує всі мої попередні слова і я вважаю, що його діяння або бездіяння як лідера не минути без санкцій, бо лідер відповідає за тих, хто в його в клані і за їх дії, скоєні під його керівництвом або як мінімум на його очах
6. Докази (скріншот/відео):
тайм-код (3:05)
7. Дата порушення: 02.02.2024

Ярослав Крутов

ГС Неоф| 03 Східна Україна
Реєстрування
19 Тра 2023
Дописи
283
Реакції
91
Бали
33
Вітаю!
Гравець Никита Безумчик 65559# отримає покарання DM/ZZ jail 180, warn
Схвалено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі