Розглянуто R - 126 // Массовые нарушение от клана Монтана, больше всего от Ивана Монтаны и Франческо Шедоу

• Автор теми Кирилл Шевчук
  • Дата початку
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кирилл Шевчук

Гість
1. Нікнейм гравця: Клан Монтана, но больше всего Иван Монтана и Франческо Шедоу
2. Особистий нікнейм: Кирилл Духов
3. Клан порушника: Montana
4. Чи знаходитесь Ви в клані , якщо так,то у якому: Meyson
5. Суть скарги: DM ZZ, Mass DM ZZ, PG, RK, Уход от РП, Нонрп действия, Нонрп Drive, это все жалобы за неделю, точнее не все, просто лень искать больше, но суть в том что их даже не наказали, догану не дали, Ивану Монтане и Фракческо дали минимальные наказание и даже кд кланов на 2 недели не дали, я считаю что клан Монтана должен быть наказан за свои действия.
6. Особисті докази (скриншот/відео):
6.1: Тик

6.2: Тик
6.3: Тик
6.4: Тик
6.5: Тик
6.6: Тик
6.7: Тик
6.8: Тик
6.9: Тик
6.10: Тик
6.11: Тик
6.12: Тик

7. Дата порушення: Выходиные

Реєстрування
19 Лют 2023
Дописи
29
Реакції
5
Бали
13
Вік
20
Попрошу замітити що Гравець Кирило Духов знаходиться в ЧС клану Монтана та Загалом Неоф фракцій під другим ніком Кирил Монтана по причинні масових порушень та оск гравців "" не розумію як Лідер мерії міг взяти на зама таку бестолкову 14 річну людину яка порущуеє правила серверу вплоть чуть не до бану" Можете перевірити мої слова в логах його порущень

Сапорт_ Дмитро Хакер(03)

Реєстрування
21 Бер 2023
Дописи
57
Реакції
10
Бали
8
***********************************,чего ты добиваешься?Меня и так уже забанили за массовые нарушения на неделю,а ты дальше жб на форум заливаешь,ноешь как баба "А дайте догану клану монтана",причем здесь клан вообще,я вас ******************************************аю,значит должны наказывать меня а не клан.

Реєстрування
21 Бер 2023
Дописи
57
Реакції
10
Бали
8
Так причем,здесь то и массовых нарушений нет,замочил вас пару раз в ответ на то что вы меня убили,на одной и той же локации,а вы с этого слюни распустили,терпилы)))

Янг Атсукі

Модератор | Центральна Україна
Реєстрування
2 Гру 2022
Дописи
276
Реакції
42
Бали
73
Вік
20
Вітаю, беру вашу скаргу на розгляд.

Реєстрування
14 Сер 2022
Дописи
321
Реакції
97
Бали
46
***********************************,чего ты добиваешься?Меня и так уже забанили за массовые нарушения на неделю,а ты дальше жб на форум заливаешь,ноешь как баба "А дайте догану клану монтана",причем здесь клан вообще,я вас ******************************************аю,значит должны наказывать меня а не клан.
Нитік би мовчав а не відповідав гравцю який кинув жалобу

Реєстрування
21 Бер 2023
Дописи
57
Реакції
10
Бали
8
Ниті
Нитік би мовчав а не відповідав гравцю який кинув жалобу
На данный момент ноют Духовы,сначала убивали в крысу всех,а потом как их начали ебашить,так они сразу на форум плакать пошли))И наказания их не устраивают,во смешные...И половина жалоб там отклонены,смысл было их вообще в эту тему вставлять?

Реєстрування
14 Сер 2022
Дописи
321
Реакції
97
Бали
46
Попрошу замітити що Гравець Кирило Духов знаходиться в ЧС клану Монтана та Загалом Неоф фракцій під другим ніком Кирил Монтана по причинні масових порушень та оск гравців "" не розумію як Лідер мерії міг взяти на зама таку бестолкову 14 річну людину яка порущуеє правила серверу вплоть чуть не до бану" Можете перевірити мої слова в логах його порущень

Сапорт_ Дмитро Хакер(03)
А до чого тут ця інформація?Якщо гравець бачить що ви багато разів порушуєте правила тоді чому б йому не кинути на вас також жалобу щоб видали вам догану.Кожен з гравців має повне право кидати жб!!

Реєстрування
14 Сер 2022
Дописи
321
Реакції
97
Бали
46
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі