Розглянуто R-1653 Скам

Шева Експрес

Кошовий отаман
Реєстрування
19 Бер 2025
Дописи
69
Реакції
45
Бали
23
1. Нікнейм гравця: ДІмон Модрек 14302
2. Особистий нікнейм: Шева Експрес 19288
3. Клан порушника: MAFIA
4. Чи знаходитесь у клані НІ
5. Суть скарги: У нас був договір я йому передаю в обміні скін Мессі та після того він мені на карту закидує 5.9кк. Ми з ним обмінялись він сказав що зараз він докине грошей я його зачекав пару секунд в інтерєрі але він не прийшов тому я вийшов на подвіря де де побачив саме його. Він сказав що зараз ще докине пару гривень і закине мені на карту. Через пару секунд мені найдішла сума від нього в розмірі 212к і він після того зразу вийшов з гри. Прошу покартаи даного гравця та повернути мені дану суму яка мала бути від нього або даний скін. Тайм Коди. 0.29 (Договір) 1.10 (Обмін) 1.32 ( Гравць пішов докидувати гроші на карту) 3.07 ( Написав номер карти гравцю) 4.14 ( Закидує гроші на картку та після цього одразу виходе з гри) 4.22 ( перевірка... прийшли 212к замість 5.9кк)
6. Докази (скриншот/відео):
7. Дата 30.07.2025

Діма Волковский

Поважний гравець
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
354
Реакції
127
Бали
86
Вітаю! Шановний гравець!

Згідно з наданою вами інформацією, гравець
Дімон Мордек (ID: 14302) був справедливо покараний відповідно до пункту 6.42.3 правил UG за NonRP шахрайство на суму від 500 тисяч. Санкції у вигляді повного обнулення акаунту та бану від 14 до 30 днів з конфіскацією майна — цілком стандартна практика в таких випадках.
Також важливо, що в разі відсутності майна на основному акаунті, адміністрація має право обнулити твінк-акаунти, що підтверджує серйозність підходу до боротьби з шахрайством.

На жаль, повернення коштів неможливе, оскільки вказаних активів на акаунті порушника вже не існує.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі