Розглянуто R-1679 Станіслав Вінчестер (Образа гравців, ненормативна лексика) Олександра Несторович(Образа гравців, також ненормативна лексика)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Декстер Морганенко

Новий гравець
Реєстрування
9 Лип 2025
Дописи
32
Реакції
2
Бали
11
1. Станіслав Вінчестер, Олександра Несторович
2. Декстер Морганенко
3. Оба з Montana
4. Ні
5. Я ввечері вирішив просто поїздити попатрулювати подивиться шо да як бачу куча людей зі зброєю стоять біля 1 працівника НПУ. Я постояв тулива так і не було я підійшов спитати чи все нормально і тут ці дві людини почали нести всяку маючню і робити спробу образити мене і працівника НПУ.
6.
Тайм коди: 0:44 1:07 1:16 1:24 2:05-2:15 2:21 3:35-3:45 3:50. (Прошу звертати увагу на чат).
7. 02.08.2025

Діма Волковский

Поважний гравець
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
354
Реакції
127
Бали
86
Вітаю шановний гравець
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:

Гравець Декстер Морганенко 34760 отримає покарання згідно з правилами Ukraine GTA
6.29. "Провокація гравців" - Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум тощо. | Мут 30-90 хвилин / Деморган 30-90 хвилин / Бан до 5 днів

Гравець Олександра Нестерович 36 : отримає покарання згідно з правилами Ukraine GTA:
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів
5.8. "Нецензурна лайка" - Надмірне вживання нецензурних слів і виразів в IC чаті, в OOC - заборонено. | Мут 30-90 хвилин

Гравець Станіслав Вінчестер 531 : отримає покарання згідно з правилами Ukraine GTA:
5.8. "Нецензурна лайка" - Надмірне вживання нецензурних слів і виразів в IC чаті, в OOC - заборонено. | Мут 30-90 хвилин

Гравець Санте Версоне 34616 : отримає покарання згідно з правилами Ukraine GTA:
6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15-60 хвилин.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі