Розглянуто R - 1697 I 5.17 правил проєкту Чорний Вінчестер+Мілтон Овннеко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дава Боршук

Top 1 UG Player 🥷
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
146
Реакції
111
Бали
48
Форма подачі скарги:
1. Нікнейм гравця: Чорний Вінчестер + Мілтон Овннеко
2. Особистий нікнейм: Хокаге Борщук
3. Клан порушника: NekoFamQ
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Legends90x
5. Суть скарги:
Під час перебування на страйкболі я стояв на своєму місці. У цей момент до мене підійшли гравці Чорний Вінчестер та Мілтон Овннеко, після чого почали зі мною розмову. Діалог з самого початку мав неприємний відтінок, і вже на таймкоді 00:10 гравець Чорний Вінчестер сказав фразу: «Я буду за твою старуху грати». Дане висловлювання я розцінюю як пряму або завуальовану згадку моїх родичів (батьків), що за своєю суттю є образою. Це безпосередньо підпадає під пункт 5.17 правил проєкту:
"Образа рідних / родичів" — Заборонена образа рідних / родичів. | Бан 15–30 днів.
Такі слова не лише порушують правила, а й створюють токсичну атмосферу на сервері, провокуючи подальші негативні ситуації.
Далі, на таймкоді 00:22, вже інший гравець Мілтон Овннеко висловився так: «У тебе машина дряхлая». На перший погляд ця фраза може здаватися звичайною образою майна, однак, враховуючи контекст попередньої репліки його товариша, цілком зрозуміло, що даний коментар може бути навмисним прихованим натяком, спрямованим на обхід того ж пункту 5.17. Подібні вислови можна трактувати як обхід правил проєкту з метою уникнення прямого покарання, але при цьому вони несуть такий самий образливий підтекст.
Враховуючи послідовність подій, інтонацію гравців та зміст їхніх фраз, вважаю, що обидва висловлювання були цілеспрямованими та порушують правила проєкту, а також моральні норми спілкування. Прошу адміністрацію переглянути запис подій на вказаних таймкодах, дати належну оцінку їхнім діям та застосувати відповідні санкції до Чорного Вінчестера та Мілтона Овннеко.

6. Докази (скриншот/відео): Бамс
7. Дата порушення: 5.08.2025

Кирило Хмельницький

ГС Неоф І 06
Куратор лідерів
Реєстрування
11 Лип 2024
Дописи
1,277
Реакції
310
Бали
223
Вітаю шановний гравець
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт
Гравець 1778 отримає наступне покарання:

5.16. "Завуальована образа рідних / родичів" - Заборонена завуальована образа рідних / родичів. | Мут до 200 хвилин / Бан 5 - 15 днів

Також гравець 1856 отримає наступне покарання:

Завуальована Згадка рідних / родичів у негативному контексті" - Заборонена згадка родичів у негативному контексті. В тому числі "MK", "МQ". | Мут до 200 хвилин / Бан до 5 днів

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі