Розглянуто R - 173 I Образа рідні

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Юрій Алах

Козак
Реєстрування
6 Тра 2026
Дописи
46
Реакції
13
Бали
11
1. Ваш нікнейм: Юрій Гриненко
2. Нікнейм порушника: Олександр Жайв Андрій Помиш
3. Назва клану порушника: [ S t a f f ]
4. Суть скарги: Олександр Жайв Образа рідні Дм +ДМ кар Андрій Помиш Обріза рідні + таран.
Добрий день їхав на роботу побачив що громодянин працював на автобусі підїхав після чого дані громодянини начали ображати мене а также не защо мої батьків прошу наказати даний гравців тобто Олександр Жайв як основний порушник що не одноразово ображав моїх батьків а також і в том чеслі мене після того як я трішки поїздив за ними і питався спитать навіщо вони мене ображали що у відповіть було почуто дальше образа а також через пару хвилин Олександр виліз з автівки-автобус і начав стріляти по машині де сидів я після чого я вийшов з автівки і його нетрелізував в релі уникненя рп процесу даний гравець сам помер не дочикавшися первої медичної допомоги просим за тікі дії покарати даних гравців дякую.
5. Тайм коди порушень:
1). Олександр Жайв 00:28 начав ображати рідню.
2). Олександр Жайв 00:44 продовжувати ображати (по чорном).
3). Андрій Помиш 01:10 Також начав ображати рідню
4). Олександр Жайв 02:14 ще раз образив
5). Андрій Помиш 02:31 начав таранить навмисно (я перегородив дорогу щоб даний гравець вибачився).
6). Андрій Помиш 02:35 Знову Образив рідню повторно.
7). Андрій Помиш 02:46 начав підрізать
8). Олександр Жайв 03:55 начав стрілять по мені і по машині ( я вийшов з машини і дав відпор щоб не померти).
9). Олександр Жайв Був нетрілезован в 04:05 ( а також даний гравець уйшов от ерпе чином не дождався першой медичной допомоги).

6
. Доказ порушення (скриншот/відео):
7. Дата порушення: 10.07.2026

Шановна адміністрація дакую за увагу!

Останнє редагування:

Рома Семеген

ГС Неоф | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
18 Чер 2025
Дописи
3,564
Реакції
1,198
Бали
253
Вітаю
Гравець 166552 отримає покарання у вигляді блокування акаунту терміном на 15 днів та деморгану на 120 хвилин за Порушення правил Ukraine Gta, а саме:
5.17. "Образа рідних / родичів" - Заборонена образа рідних / родичів.
6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні.
Гравець 167394 отримає покарання у вигляді муту на 60 хвилин та блокування акаунту терміном на 1 день за Порушення правил Ukraine Gta, а саме:
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців.
5.14. "Згадка рідних / родичів" - Заборонена згадка рідних / родичів.
Гравець 141839 отримає покарання у вигляді деморгану на 150 хвилин та муту на 60 хвилин за Порушення правил Ukraine Gta, а саме:
6.42. Заборонено перешкоджати роботі працівників евакуатора, Укрзалізниці, автобуса, трамвая, тощо.
6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні.
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі