Розглянуто R - 175 I Яна Пукала [206457] | Стяжки | Порушення правил пограбування | вилучення майна + взаємодія з Афк

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олег Дубровський

Кошовий отаман
Реєстрування
1 Лис 2025
Дописи
119
Реакції
53
Бали
33
1. Ваш нікнейм:
Олег Дубровський

2. Нікнейм порушника:
Яна Пукала [206457]

3. Назва клану порушника:
EVIL

4. Суть скарги:
Я перебував у АФК на вокзалі приблизно 25 хвилин. Гравчиня Яна Пукала [206457] наділа на мене стяжки та відвела мене з території вокзалу. Після цього вона зняла з мене стяжки, а потім знову наділа їх і почала вилучати моє майно.

5. Доказ порушення (скриншот/відео):
Тайм-коди: 08:05–10:10 Гравчиня Яна Пукала [206457] підходить до мене, коли я перебував в АФК на вокзалі, надягає на мене стяжки та відводить мене з території вокзалу в інше місце. Після цього повторно застосовує стяжки та вилучає моє майно.

6. Дата порушення:
(12.07.2026 03:51)

Рома Семеген

ГС Неоф | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
18 Чер 2025
Дописи
3,568
Реакції
1,203
Бали
253
Вітаю.
Гравець [206457] отримує варн за:
2.4. Заборонено одягати стяжки без RP відігровки в текстовий чат.
3.4. Усі пограбування повинні проходити суворо за населеними пунктами;
3.5. Кількість нападників має бути в 3 рази більшою за кількість жертв;
3.6. Ви повинні озвучити свої наміри щодо проведення пограбування, попросити притиснутися до узбіччя і виконувати вимоги, тільки якщо гравець не зупиняється, можна відкрити вогонь по колесах після попередження (через 8 секунд).
3.2. При пограбуванні повинні бути присутніми люди з кримінальних угрупувань вище 2 рангу "Місцевий";
Також блокування терміном на 7 днів за:
3.8. Під час проведення пограбування хоча б 1 учасник зобов'язаний вести фрапс ситуації, яка відбувається та зберігати протягом 3 діб.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі