Розглянуто R - 180 I Массові порушення пограбувань | FALCONE

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Євген Харківський

Кошовий отаман
Реєстрування
13 Лют 2023
Дописи
47
Реакції
59
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Євген Харківський
2. Нікнейм порушника: Гліб Хомс id: 67658, Сергій Ліндеман id: 158687
3. Назва клану порушника: FALCONE
4. Суть скарги:

2.3. Заборонено заковувати людей в стяжки в зеленій зоні. | Деморган 30 хвилин / Варн

2.4. Заборонено одягати стяжки без RP відігровки в текстовий чат. | Деморган 15 хвилин

2.5. Заборонено надягати стяжки на гравця для перешкоджання грі. | Деморган 60 хвилин, наступне покарання Варн

2.9. Заборонено вбивати гравця який знаходиться в стяжках (виключення: якщо є вагома IC причина). | Деморган 60 хвилин

3.4. Усі пограбування повинні проходити суворо за населеними пунктами; | Деморган 60 хвилин

3.5. Кількість нападників має бути в 3 рази більшою за кількість жертв; | Деморган 80 хвилин

3.7. Заборонено порушувати правила встановлених сум або повторний грабіж жертви в короткий термін. | Деморган 30 - 60 хвилин
Примітка: заборонено грабувати людину двічі, якщо ви перший раз пограбували її за допомогою системи, та ще вимагаєте передати гроші (та навпаки).

3.9. Заборонено вбивати жертву, без вагомої причини або коли вона в стяжках. | Деморган 80 хвилин

3.10. Для проведення пограбування (обшуку) потрібно мати ІС причину, також відігравати RP, якщо будуть відсутні два пункти, та майно у гравця буде забрано - Компенсація майна буде здійснюватися за рахунок того хто здійснював пограбування, також отримає покарання згідно загальних правил.

6.33.3. Заборонено відігрувати будь-яке RP з гравцем, який перебуває в "AFK". | Деморган 60-120 хвилин / Варн, при усіх наступних Бан до 5 днів

6.35. Заборонено зловживати порушеннями правил сервера, на розсуд головної адміністрації. | Варн / Бан від 14 днів

Хочу додати, що це не поодинокий випадок, нещодавно гравці вже скоювали подібне порушення Посилання на скаргу

Вважаю ці дії, цілеспрямованим порушенням правил серверу, що заважають приємній грі, та псують ігрову атмосферу

5. Доказ порушення (скриншот/відео): Тут

Таймкоди:
0:05 - Non-RP стяжки
0:27 - Посадив мене у автівку
1:25 - Витягнув мене з машини
1:37 - Початок Non-RP пограбування
2:02 - Другий гравець також почав грабувати мене
2:02 - 4:02 - Продовжують грабувати по черзі
4:05 - DM

6. Дата порушення: 07.07.2026

Рома Семеген

ГС Неоф | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
18 Чер 2025
Дописи
3,610
Реакції
1,213
Бали
253
Вітаю
Гравець 158687 отримає покарання у вигляді блокування акаунту терміном на 7 днів за Порушення правил неофіційних організації, а саме
3.8. Під час проведення пограбування хоча б 1 учасник зобов'язаний вести фрапс ситуації, яка відбувається та зберігати протягом 3 діб.
Гравець 67658 отримає покарання у вигляді блокування акаунту терміном на 7 днів за Порушення правил неофіційних організації, а саме
3.8. Під час проведення пограбування хоча б 1 учасник зобов'язаний вести фрапс ситуації, яка відбувається та зберігати протягом 3 діб.
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі