Розглянуто R-1955 ДМ ЗЗ під час затримання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Райден Кросс

Кошовий отаман
Реєстрування
9 Гру 2024
Дописи
65
Реакції
50
Бали
63
1. Нікнейм гравця: Сергій Загребельний (ID: 25258) , Джек Джонс (ID: 26009), Альберт Попуасович
2. Особистий нікнейм:Владислав Балу
3. Клан порушника: Mafia , Gremory та одна особа без клану
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: ні
5. Суть скарги:

Заїхавши на територію Епіцентра при патрулюванні ( орієнтування) до мене підїхала автівка AUDI RS7 номерний знак King, зачепиа служебне авто, після чого я вирішив перевірити документи особи. Після чого Сергій Загребельний або його товариші викликали адміністратора. Адміністратор ТІК 1:46 відповів що не втручається в РП процес. А саме з початку видно як автівка провокувала, а дміністрації повідомила видумки про те начебто автівка каталась саме за ними! Це смішно. Заїхавши на територію Епіцетру К то не я перший підїхав а саме авто Сергія Загребельного перша підїхала та почала свої дії. Після затримання Сергія Загребельного ТІК 2:13 на відео. Вийшли два пасажири та почали вогонь в Зеленій Зоні.. ДМЗЗ

6. Докази: Вот

Серго Фараонов

Адмін у відставці
Активний гравець
Реєстрування
3 Сер 2024
Дописи
2,043
Реакції
612
Бали
253
Вітаю Шaновний гравець!
Переглянувши відео доказ виношу вердикт!

Гравець
26009 отримає покарання згідно правил UG а саме:
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут 90 хвилин
5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 90 хвилин

Гравець
25258 отримає покарання згідно правил UG а саме:
6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | WARN

Гравець
26376 отримає покарання згідно правил UG а саме:
6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 60- хвилин

Схвалено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі