Розглянуто R - 198 I Діма Караван DM та нападіння без причини

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олег Дубровський

Кошовий отаман
Реєстрування
1 Лис 2025
Дописи
120
Реакції
53
Бали
33
1. Ваш нікнейм:
Олег Дубровський

2. Нікнейм порушника:
Діма Караван [220920]

3. Назва клану порушника:

4. Суть скарги:
Я знаходився на парковці біля стадіону у своєму автомобілі. Після цього я вийшов із квадроцикла та підійшов до свого автомобіля Audi. До мене підійшов гравець Діма Караван [220920] та написав у чат: «пожми руку для батлпаса». Я відповів «ні». Після цього гравець почав поводитися підозріло: намагався змусити мене вийти з автомобіля та намагався надіти на мене стяжки. Коли я сів у свій автомобіль, він почав виганяти мене з водійського місця. Коли я намагався поїхати, гравець почав стріляти по моєму автомобілю та колесах. Я намагався залишити місце події, але гравець продовжував стріляти по автомобілю та по мені, внаслідок чого я загинув.

5. Доказ порушення (скриншот/відео):
Тайм-коди: 01:05–03:00 Гравець Діма Караван [220920] підходить до мене, просить «пожми руку для бп», після відмови намагається змусити мене вийти з автомобіля, після чого починає стріляти по моєму автомобілю та по мені, внаслідок чого я загинув.

6. Дата порушення:
(12.07.2026 00:37)

Останнє редагування:

Рома Семеген

ГС Неоф | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
18 Чер 2025
Дописи
3,592
Реакції
1,210
Бали
253
Вітаю
Гравець 220920 отримає покарання у вигляді деморгану на 130 хвилин за Порушення правил Ukraine Gta, а саме:
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються.
6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі