- Реєстрування
- 11 Кві 2025
- Дописи
- 996
- Реакції
- 495
- Бали
- 68
Нікнейм гравця: Богдан Стейк [35868]
Особистий нікнейм: Мирослав Коваленко [32612]
Клан порушника: KENT
Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: -
Суть скарги: Вітаю. Я домовився з гравцем Богдан Стейк про продаж скотчу за ціною 30 000 грн/шт., загальна сума угоди склала 360 000 грн. Я прописав умови, на які він погодився. Після цього я передав йому скотч та надав номер картки.
Гравець здійснив переказ, однак замість обумовлених 360 000 грн надійшло лише 261 900 грн. Навіть якщо врахувати комісію 3%, мені мало бути зараховано не менше ніж 349 200 грн, а мені прийшло 261.900 грн. Таким чином, мене було обмануто на значну суму.
Крім того, після переказу коштів гравець почав тікати, коли я звертався до нього, а згодом або вийшов з гри, або уїхав.
Прошу повернути мені втрачені кошти ( по можлиаості ) та покарати гравця згідно з правилами, а саме пунктом:
Докази (скриншот/відео): Комісія на сервері, Відео докази
Дата порушення: 25.09.25
Особистий нікнейм: Мирослав Коваленко [32612]
Клан порушника: KENT
Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: -
Суть скарги: Вітаю. Я домовився з гравцем Богдан Стейк про продаж скотчу за ціною 30 000 грн/шт., загальна сума угоди склала 360 000 грн. Я прописав умови, на які він погодився. Після цього я передав йому скотч та надав номер картки.
Гравець здійснив переказ, однак замість обумовлених 360 000 грн надійшло лише 261 900 грн. Навіть якщо врахувати комісію 3%, мені мало бути зараховано не менше ніж 349 200 грн, а мені прийшло 261.900 грн. Таким чином, мене було обмануто на значну суму.
Крім того, після переказу коштів гравець почав тікати, коли я звертався до нього, а згодом або вийшов з гри, або уїхав.
Прошу повернути мені втрачені кошти ( по можлиаості ) та покарати гравця згідно з правилами, а саме пунктом:
11.8. "RP/NonRP шахрайство" - Заборонено будь-як обманювати гравців, здійснювати спроби ловлі на неуважності, приховування подробиць або особливостей ігрового майна (є винятки, також обліковий запис може бути додатково обнулено при першому порушенні за рішенням головного адміністратора). | Бан 14 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом, при повторному порушенні Повне обнулення акаунту (Баланс/картки/житло/бізнеси/автомобілі) + Бан 30 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом
Дата порушення: 25.09.25
Останнє редагування: