Розглянуто R-1999 Богдан Стейк / Обман

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хікару Міллер

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
11 Кві 2025
Дописи
996
Реакції
495
Бали
68
Нікнейм гравця: Богдан Стейк [35868]
Особистий нікнейм: Мирослав Коваленко [32612]
Клан порушника: KENT
Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: -
Суть скарги: Вітаю. Я домовився з гравцем Богдан Стейк про продаж скотчу за ціною 30 000 грн/шт., загальна сума угоди склала 360 000 грн. Я прописав умови, на які він погодився. Після цього я передав йому скотч та надав номер картки.

Гравець здійснив переказ, однак замість обумовлених 360 000 грн надійшло лише 261 900 грн. Навіть якщо врахувати комісію 3%, мені мало бути зараховано не менше ніж 349 200 грн, а мені прийшло 261.900 грн. Таким чином, мене було обмануто на значну суму.

Крім того, після переказу коштів гравець почав тікати, коли я звертався до нього, а згодом або вийшов з гри, або уїхав.
Прошу повернути мені втрачені кошти ( по можлиаості ) та покарати гравця згідно з правилами, а саме пунктом:

11.8. "RP/NonRP шахрайство" - Заборонено будь-як обманювати гравців, здійснювати спроби ловлі на неуважності, приховування подробиць або особливостей ігрового майна (є винятки, також обліковий запис може бути додатково обнулено при першому порушенні за рішенням головного адміністратора). | Бан 14 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом, при повторному порушенні Повне обнулення акаунту (Баланс/картки/житло/бізнеси/автомобілі) + Бан 30 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом
Докази (скриншот/відео): Комісія на сервері, Відео докази
Дата порушення: 25.09.25

Останнє редагування:

Серго Фараонов

Адмін у відставці
Активний гравець
Реєстрування
3 Сер 2024
Дописи
2,042
Реакції
612
Бали
253
Вітаю Шaновний гравець!
Переглянувши відео доказ виношу вердикт!
Гравець
35868 отримає покарання згідно правил UG а саме:
NonRP Обман до 500 тисяч - Бан 14 днів.

Схвалено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі