Розглянуто R - 204 | Скарга

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Cвятослав Козирний

Новий гравець
Реєстрування
26 Вер 2025
Дописи
5
Реакції
0
Бали
6
1. Ваш нікнейм:Святослав Козирний [292]
2. Нікнейм порушника:Ілля Прокурор [4323]
3. Назва клану порушника: K-2
4. Суть скарги:я вбив чела через то шо в нас з ними війна, потім буквально через хвилину він мене доганяє таранить і біжить на мене з кулаками хоча я мав емку (PG , Навмисний таран і RK)
5. Доказ порушення (скриншот/відео): Тик
тайм коди: 0:03 , 1:40
6. Дата порушення:26.05.2026

Михайло Морріс

Мл.Адміністратор | Чорноморський край
Мл.Адміністратор
Реєстрування
3 Лис 2022
Дописи
243
Реакції
59
Бали
73
Вітаю шановний гравець!
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:

Гравець Святослав Козирний[292] отримає покарання у вигляді за порушення правил UG, а саме:
6.3.3. "Навмисний таран" - заборонено навмисно таранити транспортом інший транспорт (включаючи порожній), є винятки. | Деморган 20 хвилин
Гравець Ілля Прокурор [4323] отримає покарання у вигляді за порушення правил UG, а саме:
6.3.3. "Навмисний таран" - заборонено навмисно таранити транспортом інший транспорт (включаючи порожній), є винятки. | Деморган 20 хвилин
6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 30 хвилин

6.19.
"NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху. | Деморган 30

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі