Розглянуто R-2236 Прада Кристал [36014] | DM | Образи

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
30 Кві 2023
Дописи
39
Реакції
12
Бали
11
1. Нікнейм гравця: Прада Кристал [36014]
2. Особистий нікнейм: Тревіс Скотт
3. Клан порушника: Legends90x
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Shadow
5. Суть скарги:

Під час руху по дорозі я їхав своєю смугою на дозволеній швидкості. Попереду мене стояла зламана вантажівка, а за нею знаходився автомобіль McLaren, у якому сидів інший гравець. Поруч із ним бігав гравець 36014, на якого і подається ця скарга.

На жаль, я не встиг вчасно загальмувати й здійснив зіткнення з вантажівкою. Унаслідок удару моя машина була пошкоджена настільки, що я не міг продовжувати рух.

У цей момент гравець 36014, який перебував біля місця ДТП, почав поводитись агресивно щодо мене — заявив, що я перебуваю «на його території» та не маю права тут знаходитись. Я спокійно запитав, у чому саме полягає проблема та де зазначено, що це його територія, однак конфлікт владнати не вдалося.

Після цього гравець 36014 продовжував висловлюватися неадекватно, бігати навколо моєї пошкодженої машини агресивним тоном, а згодом без будь-яких підстав просто вбив мого персонажа, скориставшись тим, що я не міг поїхати через поломку авто.

6. Докази (скриншот/відео): *туть*
7. Дата порушення: 03.11.2025

Серго Фараонов

Адмін у відставці
Активний гравець
Реєстрування
3 Сер 2024
Дописи
2,043
Реакції
612
Бали
253
Вітаю, Шановний гравець!
Переглянувши відео докази, виношу вердикт!
Гравець
36014 отримає покарання згідно правил UG а саме:
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут 60 хвилин

Що до DM:

1.10. Учасник картелю може вбивати гравців з неофіційних організацій на привласненій території, окрім зелених зон (відповідно кольору його картелю).

Схвалено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі