Розглянуто R-2308 оск багоюз

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Русік Ухилянтович

Кошовий отаман
Реєстрування
30 Тра 2024
Дописи
216
Реакції
46
Бали
31
1.Нікнейм гравцяІлюха Брукс 83937
2. Особистий нікнейм:Русік Ухилянтович
3. Клан порушника:UHILYANTI
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: ні
5. Суть скарги: Ця тима Раків підїхали і начали оскать мене типу багоюзить і я так поняв що вони хотіли взяти мене в стяжкі але не вишло це все через те що тіп який був в них в машині кинув мені провокацию і я затулив його а тепер вони шукають мене і оскають на відео видно все тому прошу видати покарарня на довгий термін так як вони просто 3 рази багом поломали машину і ще калеса пробили в кінці
6. Докази (скріншот/відео):
7. Дата порушення:17.07.24
8.тайм коди 0.00 підїхали 0.53 пішли образи і угрози 1.5 поломав машину багом 1.30 знову ломає +образи 2.19 упоминания родни 4.22 начав пробтвать кольоса

Катюша Чикатило

Поважний гравець
Реєстрування
20 Вер 2023
Дописи
130
Реакції
108
Бали
46
1.Нікнейм гравцяІлюха Брукс 83937
2. Особистий нікнейм:Русік Ухилянтович
3. Клан порушника:UHILYANTI
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: ні
5. Суть скарги: Ця тима Раків підїхали і начали оскать мене типу багоюзить і я так поняв що вони хотіли взяти мене в стяжкі але не вишло це все через те що тіп який був в них в машині кинув мені провокацию і я затулив його а тепер вони шукають мене і оскають на відео видно все тому прошу видати покарарня на довгий термін так як вони просто 3 рази багом поломали машину і ще калеса пробили в кінці
6. Докази (скріншот/відео):
7. Дата порушення:17.07.24
8.тайм коди 0.00 підїхали 0.53 пішли образи і угрози 1.5 поломав машину багом 1.30 знову ломає +образи 2.19 упоминания родни 4.22 начав пробтвать кольоса
Дайте бан на форуме, оск

Артем Мейсoн

ГС Неоф | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
3,122
Реакції
1,039
Бали
253
Вітаю, розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:
Гравець 83937 отримає покарання у вигляді warn за Багоюз+DM Car. Також гравець отримає блокування чату на 180 хв за Образи гравців+Згадка родичів в негативному контексті.
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі