Розглянуто R-2338 27491, 15590// Масові порушення правил Ukraine GTA

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Едуард Рошен

Пенсія 06 | Подільський край
Реєстрування
20 Лип 2023
Дописи
212
Реакції
94
Бали
416
1. Ваш нікнейм: Едуард Рошен

2. Нікнейм порушника: Міша Бархатний[27491] та Костя Щурбул[15590]

3. Назва клану порушника: HaunteD

4. Суть скарги: Масові порушення правил від двох гравців.

Міша Бархатний [27491]:

Правила Неофіційних Організацій (Грабіж / Викрадення)
№ п/пОпис Правила
2.3.Заборонено заковувати людей в стяжки в зеленій зоні.
2.4.Заборонено одягати стяжки без RP відігровки в текстовий чат.
3.2.[Можливо ще і] При пограбуванні повинні бути присутніми люди з кримінальних угрупувань вище 2 рангу ("Місцевий").
3.6.Ви повинні озвучити свої наміри щодо проведення пограбування, попросити притиснутися до узбіччя і виконувати вимоги. Тільки якщо гравець не зупиняється, можна відкрити вогонь по колесах після попередження (через 8 секунд).
3.7.Заборонено порушувати правила встановлених сум або повторний грабіж жертви в короткий термін.
3.10.Для проведення пограбування (обшуку) потрібно мати ІС причину, також відігравати RP. Якщо будуть відсутні два пункти, та майно у гравця буде забрано - Компенсація майна буде здійснюватися за рахунок того хто здійснював пограбування, також отримає покарання згідно загальних правил.
4.17.Ігнорування необхідної кількості гравців для викрадення.
4.24.Проводити викрадення поза встановленим часом.

Правила Ловлі Майна

№ п/пОпис Правила
1.9.Заборонено "MDM" (масовий DM, завдання шкоди / вбивство трьох та більше гравців).

Костя Щурбул [15590]:
Правила Неофіційних Організацій (Грабіж / Викрадення)

№ п/пОпис Правила
2.3.Заборонено заковувати людей в стяжки в зеленій зоні.
2.4.Заборонено одягати стяжки без RP відігровки в текстовий чат.
3.2.[Можливо ще і] При пограбуванні повинні бути присутніми люди з кримінальних угрупувань вище 2 рангу ("Місцевий").
3.6.Ви повинні озвучити свої наміри щодо проведення пограбування, попросити притиснутися до узбіччя і виконувати вимоги. Тільки якщо гравець не зупиняється, можна відкрити вогонь по колесах після попередження (через 8 секунд).
3.7.Заборонено порушувати правила встановлених сум або повторний грабіж жертви в короткий термін.
3.10.Для проведення пограбування (обшуку) потрібно мати ІС причину, також відігравати RP. Якщо будуть відсутні два пункти, та майно у гравця буде забрано - Компенсація майна буде здійснюватися за рахунок того хто здійснював пограбування, також отримає покарання згідно загальних правил.
4.17.Ігнорування необхідної кількості гравців для викрадення.
4.24.Проводити викрадення поза встановленим часом.

Правила Ловлі Майна
№ п/пОпис Правила
1.9.Заборонено "MDM" (масовий DM, завдання шкоди / вбивство трьох та більше гравців).

Загальні Правила Спілкування

№ п/пОпис ПравилаПокарання
5.8."Нецензурна лайка" - Надмірне вживання нецензурних слів і виразів в IC чаті, в OOC - заборонено.Мут 30-90 хвилин
5.9."Образа гравців" - Заборонено ображати гравців.Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів

5. Доказ порушення (скриншот/відео): тик
0:01 - 0:18 Все спокійно
0:19 Міша Бархатний почав розталкувати всіх багом (Рядом стояло авто він натиснув F)
0:20 Міша Бархатний поки відходив гравець який став на його місце напевно подумав що він вже не буде повертатись і став на вільне місце
0:23 - 0:43 Мішi Бархатному це не сподобалось і він перебіг через дорогу та почав стреляти по гравцю який зайняв його місце
0:50 - 0:54 Міша Бархатний повернувся. І Артем Ханов запитав навіщо він його вбив на що в його сторону полетіли погрози від гравця Костя Щурбул
1:00 - 2:05 Нічого не відбувається тому я поставив швидкість 2х.Щоб фрапс вліз в 5хв 2:06 Квартира злетіла
2:15 - 2:30 Костя Щурбул вбив Артема Ханова та почав його оскать та поводити себе неадекватно. І почав говорити що він не зловив квартиру тому що то Артем винуватий
2:31 - 2:40 Костя Щурбул почав далі поводити себе не адекватно та почав стреляти по іншим, я заради безпеки заховався за фурой
2:45 - 3:42 Порушень немає я поставив 2х
3:20 я став біля квартири рядом бо хотів глянути чиї тут є квартири щоб потім їх купити в когось бо може хтось їх і продає. Потім я заспавнив своє авто та сповнив що в авто немає бензину та воно поломане і я побіг до заправки яка була найближче
3:42 - 3:52 я почав бігти до заправки і получається там стояли Костя Щурбул та Міша Бархатний. І Костя Щурбул почав замною бігти і нічого мені не говорив там зупинись і т.д ну я замітив що він якось дуже швидко біжить(Тому може бути і чіти ну це я незнаю точно) 3:59 Як ви можете помітити на карті не видно було як вони біжать в мою сторону тому я зайшов в GZ на заправку щоб купити ремку та каністру
4:22 - 4:29 Я купив ремку і почав бігти в сторону тачки, але повернувся назад і хотів купити ще каністру
4:32 Я побачив що Костя Щурбул почав бігти в мою сторону і я не зайшов в меню бо думав що може щось хоче попросити і щоб я йому відповів
4:35 Костя Щурбул одягнув на мене стяжкив GZ без відігровки. Та підчас того коли він одягав стяжки його напарника не було помічено 4:37 - 4:45 Костя Щурбул забрав в мене 5 М4, 5 Кусачок та 35к грн. Потім він відбіг і не розкував мені стяжки
4:45 - До мене підходе Міша Бархатний та починає забирати в мене 3 М4, 5 золоту петрушку

6. Дата порушення: 22.11.2025

Іван Хансер

06 Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
11 Лип 2024
Дописи
1,176
Реакції
413
Бали
578
Вітаю!
Перерозглянувши вашу скаргу виношу свій вердикт!
Гравець Міша Бархатний 27491 отримає покарання згідно правил UG а саме:

2.3. Заборонено заковувати людей в стяжки в зеленій зоні. | Деморган 30 хвилин / Варн!
2.4.
Заборонено одягати стяжки без RP відігровки в текстовий чат. | Деморган 15 хвилин!
3.5.
Кількість нападників має бути в 4 рази більшою за кількість жертв; | Деморган 80 хвилин!
3.4.
Усі пограбування повинні проходити суворо за населеними пунктами; | Деморган 60 хвилин!
3.7.
Заборонено порушувати правила встановлених сум або повторний грабіж жертви в короткий термін. | Деморган 30 - 60 хвилин!

3.8. Під час проведення пограбування хоча б 1 учасник зобов'язаний вести фрапс ситуації, яка відбувається та зберігати протягом 3 діб. | Бан на 3 дні та конфіскація майна за пунктом 3.10!
Гравець Костя Щурбул 15590 отримає покарання згідно правил UG а саме:
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів!
2.3.
Заборонено заковувати людей в стяжки в зеленій зоні. | Деморган 30 хвилин / Варн
2.4.
Заборонено одягати стяжки без RP відігровки в текстовий чат. | Деморган 15 хвилин
3.5. Кількість нападників має бути в 4 рази більшою за кількість жертв; | Деморган 80 хвилин!
3.4.
Усі пограбування повинні проходити суворо за населеними пунктами; | Деморган 60 хвилин!
3.7. Заборонено порушувати правила встановлених сум або повторний грабіж жертви в короткий термін. | Деморган 30 - 60 хвилин!
3.8. Під час проведення пограбування хоча б 1 учасник зобов'язаний вести фрапс ситуації, яка відбувається та зберігати протягом 3 діб. | Бан на 3 дні та конфіскація майна за пунктом 3.10!

Гравець Владислав Ополоник 37606 отримає покарання згідно правил UG а саме:
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів!
Гравець Богдан Терезанов 42001 отримає покарання згідно правил UG а саме:
5.9.
"Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі