Райден Кросс
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 9 Гру 2024
- Дописи
- 65
- Реакції
- 50
- Бали
- 63
1. Ваш нікнейм: Владислав Балу
2. Нікнейм порушника: Сергій Загребельний 25258, Альберт Попуасович 26376
3. Назва клану порушника: EXELLENT
4. Суть скарги: Скарга на пограбування та порушення правил (Сергій Загребельний, Альберт Попуасович)
Доброї ночі, шановна адміністрація!
Нижче — опис інциденту у хронологічному порядку з вказаними TIK-часами та переліком порушених правил.
1) Хронологія подій
2) Перелік викраденого / збитків
3) Винні гравці
5) Прохання до адміністрації
5. Доказ порушення (скриншот/відео): TIK
6. Дата порушення: 9.12.2025
2. Нікнейм порушника: Сергій Загребельний 25258, Альберт Попуасович 26376
3. Назва клану порушника: EXELLENT
4. Суть скарги: Скарга на пограбування та порушення правил (Сергій Загребельний, Альберт Попуасович)
Доброї ночі, шановна адміністрація!
Нижче — опис інциденту у хронологічному порядку з вказаними TIK-часами та переліком порушених правил.
1) Хронологія подій
- TIK 0:17 — Сергій Загребельний дозволив собі образи на мою адресу.
- TIK 0:47 — Після взаємодії Сергія, він пішов до іншого гравця (Джек Донс / Джек Джонс), який, ймовірно, грабував гравця в АФК — Радік Мейсон (ID 344).
- TIK 1:10 — Сергій Загребельний одягнув на мене стяжки (взяв ззаду).
- TIK 1:16 — Вкрадено 32 472 грн.
- TIK 1:26 — Вкрадено Зброя М4 — 3 шт. та Стяжки — 4 шт.
- TIK 1:56 — Альберт Попуасович (ID 26376) викрав у мене важку броню — 2 шт., після чого з мене були зняті стяжки.
2) Перелік викраденого / збитків
- Гроші: 32 472 грн (TIK 1:16).
- Зброя: M4 — 3 шт. (TIK 1:26).
- Стяжки: 4 шт. (TIK 1:26) + стяжки, одягнені на мене (TIK 1:10).
- Броня: Важка броня — 2 шт. (Альберт Попуасович, TIK 1:56).
3) Винні гравці
- Сергій Загребельний — основний виконавець (одягання стяжок, крадіжка грошей та зброї, образи).
- Альберт Попуасович (ID 26376) — викрав важку броню та зняв стяжки.
- Можлива участь/співучасть: Джек Донс / Джек Джонс (припускається грабунок Радіка Мейсона в АФК, TIK 0:47).
- 2.3. — Заборонено заковувати людей у стяжки в зеленій зоні.
Покарання: Деморган 30 хвилин / Варн. - 2.4. — Заборонено одягати стяжки без RP відігровки в текстовий чат.
Покарання: Деморган 15 хвилин. - 3.8. — (Прохання запросити фрапс у гравця згідно цього пункту).
- 3.10. — (Прошу привести в дію).
- 5.10. — “Неповажне ставлення до гравців” — заборонено принижувати честь/гідність.
Покарання: Мут до 120 хв / Бан 7–20 днів. - 6.48. — При одяганні стяжок на гравця — прирівнюється до викрадення; усі дії до/після можуть каратись згідно правил неоф. орг.
5) Прохання до адміністрації
- Запросити фрапс у зазначених гравців згідно п. 3.8 правил неофіційних організацій.
- Розглянути застосування покарань згідно наведених пунктів (2.3, 2.4, 5.10, 6.48) та привести в дію п. 3.10.
- Провести розслідування щодо можливої участі Джек Донса / Джек Джонса у грабунку Радіка Мейсона (ID 344) (TIK 0:47).
5. Доказ порушення (скриншот/відео): TIK
6. Дата порушення: 9.12.2025
Останнє редагування: