Розглянуто R-2454 Вадим Тихий | 5997

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Алекс Карпатиченко

ЗГС Держ. 06 | M.D 06
Куратор лідерів
Реєстрування
27 Бер 2024
Дописи
622
Реакції
353
Бали
123
1. Ваш нікнейм: Алекс Карпатиченко
2. Нікнейм порушника:
Вадим Тихий (5997)
3. Назва клану порушника: EXELLENT
4. Суть скарги:
17.12.2025, була повністю по РП проведена спец. операція на ЦР (засекречена/агент), де Вадим Тихий торгував зброєю та порушив статтю ККУ, по РП агентом була надана інформація про затримання громадянина на ЦР проведення подальших процесуальних дій, але особа вийшла з гри, після чого, так я по РП встановився фоторобот особи, ми почали пошук, знайшовши особу 19.12.2025 він вийшов з гри, адміністратор сказав що в особи стався виліт, я віднісся до цього з розуміння та продовжив процесуальні дії, коли особа була ознайомлена чому його затримали і везуть в СБУ м. Києва він почав споритися і в кінцевому рішенні, коли авто було перед СБУ м. Києва він сказав "Допобачення", та вийшов з гри. Прошу покарати особу згідно правил серверу а саме: 6.21. "Вихід з гри під час арешту/погоні/бою/викрадення/RP ситуації" - Заборонено виходити з гри під час арешту / погоні / бою / викрадення / RP ситуації. | Варн / Бан до 5 днів. Особу було затримано 3 рази і всі 3 рази він виходив з гри.
*Всі РП відігровки/фрапси можу та надам адмінісратору який буде перевіряти дану скаргу.*
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
*17.12.2025(вихід)* *19.12.2025(каже виліт)* *19.12.2025(вихід після слова "Допобачення".)
6. Дата порушення: 17.12.2025 та 19.12.2025.

Як до лісу - так і з лісу!

Серго Фараонов

Адмін у відставці
Активний гравець
Реєстрування
3 Сер 2024
Дописи
2,040
Реакції
612
Бали
253
Вітаю, Шановний гравець!
Переглянуши відео докази виношу вердикт!
Гравець
5997 отримає покарання згідно правил UG а саме:
6.21. "Вихід з гри під час арешту/погоні/бою/викрадення/RP ситуації" - Заборонено виходити з гри під час арешту / погоні / бою / викрадення / RP ситуації. | Бан 3 дні!

Схвалено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі